Napeta priča

Svima dobro poznati Francuz obara sve rekorde u novoj hit-seriji za kojom je poludio cijeli svijet

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

"Lupin" je nova hit-serija za kojom su poludjeli gledatelji diljem svijeta i koja obara sve rekorde.

Serije "Damin gambit""Bridgerton" srušile su sve rekorde u 2020. godini s više od 60 milijuna pregleda i činilo se da ih dugo neće nitko nadmašiti, ali na početku ove godine već ih je uspjela prestići nova francuska hit-serija "Lupin".

Pogledaj i ovo showbuzz I vi se slažete ili? Naljutili gledatelje izborom glumice u novom filmskom hitu, društvene mreže gore od komentara jer nikome nije jasno

Serija je temeljena na romanima francuskog Mauricea LeBlanca iz 1905. godine, a čini se da će prema prvim procjenama do 5. veljače biti pogledana više od 70 milijuna puta. Na prvim mjestima našla se diljem svijeta, od Brazila, Vijetnama, Njemačke i Italije, pa sve do Španjolske i Poljske.

U glavnoj ulozi gledamo Omara Syja, poznato nam lice iz filma "Nedodirljivi" i "Jurskog svijeta", a njegov lik Assanea Diopa nadahnut je Arsenom Lupinom iz LeBlancova romana. Priča prati lopova Diopa, čiji je otac imigrant iz Senegala i uhvaćen je zbog krađe skupe dijamantne ogrlice koja je bila u vlasništvu njegova poslodavca Huberta Pellegrinija. Zbog krivnje koja mu se pripisuje i srama koji osjeća on si odlučuje oduzeti život u zatvorskoj ćeliji, a godinama kasnije Diop kreće u osvetu obitelji Pellegrini.

Dosad je objavljeno prvih pet epizoda prve sezone, a preostalih pet očekuje se u narednim tjednima. 

Glavna zvijezda serije Omar oglasio se na društvenim mrežama kako bi proslavio veliki uspjeh serije.

"70 milijuna, to je ludo! Jako sam ponosan što je Lupin prva francuska serija koja je postigla takav međunarodni uspjeh! To bi bilo nemoguće bez svih vas. Hvala vam", napisao je Omar na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Omar Sy (@omarsyofficial)

Uz njega u seriji glume i Herve Pierre, Nicole Garcia, Clotilde Hesme, Ludivine Sagnier, Antoine Gouy, Shirine Boutella i Soufiane Guerrab.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene