blizak kontakt glumaca

Popularna serija "Glow" ipak neće dobiti četvrtu sezonu: Nemoguće je nastaviti snimanje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Netflixova serija "Glow" ima veliki produkcijski tim i zbog teme ženskog hrvanja potreban je blizak kontakt glumaca, a to je zabranjeno zbog pandemije koronavirusa.

Netflix je odlučio da humoristična serija "Glow" neće dobiti novu i posljednju četvrtu sezonu. 

Pogledaj i ovo Dominic West "Krajnje neukusno" Zbog hit-serije nije mogao ustati dva dana iz kreveta, nije ga brinula samo jedna stvar: "Ja sam osjetljiva duša..."

Naime, povukao je svoju odluku o snimanju koju je najavio u kolovozu prošle godine. Glumci Alison Brie, Betty Gilpin i Marc Maron neće nastaviti nasmijavati gledatelje u novim epizodama zbog pandemije koronavirusa. 

Produkcija četvrte sezone počela je taman kada i pandemija koja je zaustavila snimanja u Hollywoodu i filmskoj industriji diljem svijeta. Dotad su snimili samo jednu epizodu, koja je trebala imati premijerno prikazivanje ove godine, i počeli su raditi na drugoj. 

Netflix se kao i svi borio tražeći načine za snimanje dok traju mjere opreze zbog straha od još većeg širenja zaraze. No serija "Glow" ima veliki produkcijski tim i u središtu radnje je žensko profesionalno hrvanje zbog kojeg je nužan bliski kontakt glumaca, pa je nastavak projekta bio nemoguć. 

Netflix smatra i da nema smisla odgađati snimanje za povoljnije razdoblje, pa su isplatili honorare i otkazali seriju. Inače, serija je dobila brojne pozitivne kritike i gledatelji su joj dali visoke ocjene na stranicama poput IMDB-a, pa će mnogi zasigurno biti razočarani ovom viješću. 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene