Pa koliko je zgodan!

Žene su ga zavoljele nakon emotivne priče zbog koje su plakale, a sad su oduševljene povratkom ovog naočitog muškarca!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mario Casas ponovno je zaokupio pozornost žena glavnom ulogom u seriji "The Innocent", a 2010. ih je osvojio filmom "Tri metra iznad neba".

Žene diljem svijeta oduševljene su jer su ponovno dobile priliku gledati naočitog Španjolca Marija Casasa (34), koji ih je osvojio još 2010. u romantičnoj drami "Tri metra iznad neba"

Naime, Mario je zvijezda nove Netflixove serije "The Innocent", koja je izašla 30. travnja, a temelji se na istoimenom romanu Harlana Cobena. Glumac je utjelovio Matea Vidala, koji je proveo četiri godine u zatvoru zbog nesretnog ishoda tučnjave ispred noćnog kluba. 

On se zbog jednog poziva opet zatekne usred novog slučaja s više ubojstava i postaje glavni osumnjičeni, pa mora dokazivati svoju nevinost, što je teško kada svi dokazi upućuju na njega. Usto, Mateu nestaje supruga Olivia i ne smije tražiti pomoć policije. 

Serija "The Innocent" ima osam epizoda i od početka do kraja je napeta jer se događaju nevjerojatni obrati u radnji, a gledatelji počnu sumnjati u sve više likova i njihovu iskrenost. Uz Marija pojavljuju se glumci Aura Garrido, Alexandra Jiménez, Sam Feuer, Martina Gusman i Santi Pons. Serija je dobila odlične kritike javnosti. 

Inače, Casas je rođen 12. lipnja 1986. u španjolskom gradu A Coruñi, a njegova majka Heidi ga je dobila kao 17-godišnjakinja s njegovim 19-godišnjim ocem Ramonom. Glumac ima mlađu sestru Sheilu (33) te braću Christiana (29), Oscara (22) i Daniela (7). 

Kao dijete bavio se nogometom u sklopu kluba Deportivo, no morao se ostaviti svoje strasti kad se njegova obitelj preselila u Barcelonu. Marijeva majka bila je kućanica i brinula se o djeci, dok je njegov otac radio kao stolar i glumac ga često naziva svojim uzorom. Usto ističe da je jako blizak sa svojom sestrom i braćom. 

Cijela se obitelj preselila s njim kada je imao 18 godina kako bi ganjao karijeru modela i glumca. Njegov najmlađi brat Daniel ima tek sedam godina pa se Mario nekad šali da se osjeća kao da mu je nećak.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mario Casas (@mario_houses)

Casas je toliko blizak sa svojom obitelji da je svakom članu posvetio jednu tetovažu uz koju se nalazi inicijal njihovih imena. Glumac u intervjuima ističe da je imao divno djetinjstvo, iako su ga djeca zezala jer je bio nizak, i tek se kasnije razvio. No istodobno se hvali da je uspješan u flertu s nježnijim spolom odmalena i da je prvu djevojku imao s četiri godine. 

Mario, koji vodi puno brige o svom istreniranom tijelu, pažnju žena diljem svijeta prvi je put privukao 2010. ulogom Hachea u emotivnoj, romantičnoj drami "Tri metra iznad neba", koja je dobila odlične ocjene publike. Mnoge su gledateljice komentirale da nisu mogle zadržati suze dok su gledale film.  

Dvije godine kasnije snimio je nastavak pod nazivom "Želim te", koji je isto tako bio uspješan. Također je bio jako emotivan. 

Na žalost nježnijeg spola, Mario je od prošle godine u vezi s belgijskom glumicom Déborom François (33), u koju se zaljubio na snimanju Netflixova filma "Bolničar". Triler je spojio taj zgodni par, no nije dobio baš dobre kritike publike. 

Zanimljivo je da se i Marijeva braća Christian i Oscar bave glumom, a njihove zajedničke fotografije na Instagramu oduševljavaju žene jer su i oni naočiti poput ovog sve poznatijeg glumca. Zvijezdu serije "The Innocent" zasad prati 6,6 milijuna ljudi na društvenoj mreži, no taj se broj povećava svakim danom. 

Mnogima se svidjelo i nasmijalo ih i što je glumac kao ime svog profila stavio Mario Houses jer njegovo prezime Casas znači 'kuće'. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene