Zanimljivo!

Kontroverzna serija vraća se posljednji put na male ekrane, otkrili za što prikupljaju novac

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Posljednja sezona popularne i kontroverzne serije pratit će sve već poznate glavne likove, koji su u četvrtoj sezoni već maturanti i spremaju se na odlazak iz srednje škole Liberty.

Posljednja sezona serije "Trinaest razloga" bit će objavljena na Netflixu 5. lipnja ove godine, a objavljen je i službeni najavni video.

Pogledaj i ovo Dominic West "Krajnje neukusno" Zbog hit-serije nije mogao ustati dva dana iz kreveta, nije ga brinula samo jedna stvar: "Ja sam osjetljiva duša..."

Posljednja sezona popularne i kontroverzne serije pratit će sve već poznate glavne likove, koji su u četvrtoj sezoni već maturanti i spremaju se na odlazak iz srednje škole Liberty, u kojoj su u prijašnje tri sezone prošli kroz pakao.

Clay Jensen, kojeg glumi Dylan Minnette, skupa s prijateljima i dalje pokušava zataškati tajne koje ih progone kroz sve dosadašnje sezone, a kako se čini po najavi, isto će nastaviti i u posljednjoj. Jessica, Monty, Winston, Justin, Zach, Tyler i Chloe još jednom će se pojaviti na malim ekranima te će publici otkriti detalje koji su ostali nedorečeni u prijašnjim sezonama.

Od samoga početka producenti i svi glumci serije upozoravaju na probleme s kojima se susreću mladi u školama, a najveći naglasak stavljaju na nasilje koje često prolazi neprimijećeno.

Posljednja sezona serije "Trinaest razloga" prikupljat će i novac za školarinu 10 učenika u SAD-u, a prijave su već otvorene.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene