prisiljeni opet odgoditi

Marvelov dugoočekivani film neće biti ove godine u kinima: Obožavatelji tužni zbog vijesti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Marvel Studios je od 2013. imao strategiju od dva filma u godini, no 2020. se sve promijenilo zbog pandemije koronavirusa.

Produkcijska kuća Marvel Studios, koja je poznata po hit-filmovima o superjunacima, odlučila je da se ove godine nijedan njihov uradak neće naći u kinima, piše CinemaBlend

Mnogi su se nadali da će do kraja 2020. izaći film "Black Widow" redateljice Cate Shortland u kojem glavnu ulogu igra Scarlett Johansson. Naime, prvo je trebao doživjeti svoju premijeru u svibnju, no zbog koronavirusa je odgođena i očekivalo se da će to dogoditi u studenom. Sada su iz produkcijske kuće objavili da će blockbuster biti u kinima tek u svibnju 2021. 

Taj potez je rastužio obožavatelje koji su se radovali novom dijelu poznate franšize, a i iznenadilo ih je jer se Marvel Studios držao strategije da pušta dva filmska hita godišnje. To su radili od 2013., pa je sada publici teško se priviknuti na ovu vijest. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Check out the brand new @totalfilm subscriber cover for Marvel Studios' #BlackWidow!

A post shared by Marvel Studios (@marvelstudios) on

Filmski kritičari tvrde da je ovo s jedne strane dobra stvar jer će redateljica imati više vremena za kreativnost. Usto dodaju kako to neće štetiti Marvel Studios čiji obožavatelji uvijek žude za novim filmom nego će još pojačati želju publike da pohrle u kina. 

Naravno, ovaj potez produkcijske kuće nije bio namjeran nego su jednostavno bili prisiljeni na odgodu zbog pandemije koronavirusa koja je uzrokovala prestanke i odgode snimanja. 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Čapalija Fani Čapalija Fani Čapalija Jelena Rozga, Ana Čagalj i Fani Čapalija +0 Fani Čapalija Celebrity Pamtimo je po jednoj rečenici još od 1993. godine, a njezinoj ljepoti i danas se mnogi dive

 

 

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene