naljutila obožavatelje

Pogriješila godine lika kojeg igra u popularnoj seriji pa se ispričala: "Oprosti curo, ali nekad se ponašaš tako"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lily Collins objavila je na Instagramu sliku scene iz serije "Emily in Paris" i objasnila zašto je pogriješila.

Zvijezda Netflixove serije "Emily in Paris" Lily Collins (31) priznala je da je pogriješila dok je govorila o svom liku u nedavnom intervjuu. 

Pogledaj i ovo showbuzz Hit koji se čeka Obožavatelji "Seks i grada" došli na svoje: Slavni producent nakon New Yorka ispisao je ljubavno pismo Parizu

Naime, glumica je u razgovoru za magazin Vogue rekla da glavna junakinja Emily ima samo 22 godine. Lily je svoju grešku ispravila na Instagram storyju objavivši fotografiju scene iz serije "Emily in Paris" na kojoj njen lik čudno, neodobravajuće miče obrvama. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Always ready for his close up...

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins) on

"Kako me Emily gleda kada pogriješim njezine godine. Oprosti, curo. Možda nemaš 22 godine, ali moram reći da se nekad ponašaš tako", napisala je Collins i time se ispričala obožavateljima koje je naljutilo njeno neznanje. 

"Ispričavam se, ali Emily bi trebala imati 22 godine?! I dobila je poslovni premještaj odmah u Pariz odmah nakon fakulteta. U redu onda", "Dušo, to zasigurno nije točno. Emily ima diplomu i nije 22-godišnjakinja. Lily Collins, molim te", komentirali su glumičin propust. 

Inače, prije nje je u fokusu bio njezin kolega Lucas Bravo (32) koji je utjelovio zgodnog chefa Gabriela. Serija "Emily in Paris" jedna je najgledanijih na Netflixu otkad je nedavno izašla i dio gledatelja ju obožava dok ju drugi kritiziraju. 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene