Podigli puno prašine!

Izazvali su podijeljena mišljenja, našli se usred skandala, no vraćaju se s novim avanturama: "Mnogo toga se sprema!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Serija "Emily u Parizu" neke je oduševila dok su drugi komentirali da je isprazna, ali to nije utjecalo na gledanost niti na snimanje druge sezone koja je u tijeku, kako je objavila Lily Collins koja tumači glavnu junakinju Emily.

Snima se druga sezona serije "Emily u Parizu" koja je dio ljudi oduševila dok drugima baš i nije sjela, no s obzirom na gledanost nije bilo puno nedoumice hoće li biti novih epizoda. 

Pogledaj i ovo showbuzz Svi su izvan sebe Priča o neočekivanoj selidbi i novom životu u najromantičnijem gradu na svijetu, dobiva svoj nastavak!

Lily Collins, koja je utjelovila glavnu junakinju Emily, snimala je i objavila video s kolegama sa seta. "I vratili smo se. I više sam nego uzbuđena jer smo i službeno počeli snimati drugu sezonu. Mnogo toga se sprema", istaknula je Lily uz snimku na Instagramu. 

Njezini kolegi među kojima su Lucas Bravo, Mindy Chen, William Abadie i Samuel Arnold također su u videu pokazali koliko su uzbuđeni zbog povratka na set serije koja se odvija kao što i naslov govori u Parizu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins)

Kreator romantične drame "Emily u Parizu" je Darren Star, koji je radio na kultnim serijama "Beverly Hills, 90210", "Seks i grad" i "Melrose Place". On je upoznao gledatelje s Jasonom Priestleyjem, pokojnim Lukeom Perryjem, Chrisom Nothom, Johnom Corbettom, a prošle godine i s naočitim Lucasom koji tumači chefa Gabriela. 

Serija je izašla u listopadu 2020. na Netflixu i postigla veliku gledanost. Dio gledatelja ju obožava i sviđa im se grad te radnja dok drugi tvrde da je isprazna. 

Mnogima je zasmetalo i što je Lily bila nominirana za Zlatni globus i serija se našla usred skandala o namještanju dobitnika nekoliko dana prije dodjele. Strani mediji su pisali da su 2019. godine šefovi televizijskih studija pozvali u Pariz čak 30 novinara, gdje su ih tretirali kao kraljice i kraljeve, i to sve prije nego što je serija "Emily u Parizu" postala jedna od nominiranih.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Jessica Ledon, David Guetta (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) +12 David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Celebrity Njoj je 28, njemu 53, ali prezgodan su par: Navodno je presudila njegovom braku, a on izgleda bolje nego ikad otkako je s njom!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene