komentarom sve otkrila

Uskočila je u cipele "crne udovice" za koju svi kažu da je savršen izbor, a ovako ona komentira situaciju u kojoj se našla

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

"House of Gucci" jedan je od najočekivanijih filmova ove godine, a glavne uloge tumače Lady Gaga i Adam Driver.

Film Ridleyja Scotta "House of Gucci" na velikim će se platnima pojaviti vrlo skoro, a posljednjih dana cijeli svijet bruji o ekranizaciji života jedne od najpoznatijih talijanskih obitelji.

Pogledaj i ovo showbuzz crna udovica Nije mogla ni sanjati da će 25 godina otkako je naručila ubojstvo supruga, njezina priča postati najpopularnija na svijetu!

Pjevačica i glumica Lady Gaga u filmu je utjelovila Patiziju Reggiani, bivšu suprugu Maurizija Guccija, kojeg u filmu igra Adam Driver. Maurizio je inače bio poznat po tome što je pokrenuo pravnu bitku protiv svog ujaka Alda Guccija kako bi imao kontrolu nad slavnom tvrtkom, a Alda je u filmu utjelovio legendarni Al Pacino. Ekstravagantni život, skandali i gotovo propast cijelog modnog carstva te na kraju brutalno ubojstvo obilježili su Maurizijev život.

O filmu se prije nekoliko dana očitovala i sama pjevačica, koja je na jednom koncertu publici istaknula kako je film zaista dobar, čime je otkrila da ga je pogledala. 35-godišnja Gaga oduševila je publiku komentarom, a društvene mreže preplavile su tvrdnje njezinih obožavatelja koji jedva čekaju vidjeti pjevačicu u novoj glumačkoj avanturi.

"House of Gucci" je drugi veći filmski projekt Lady Gage, koja se prije tri godine dokazala filmom "Zvijezda je rođena" u kojem je glavnu ulogu igrala uz bok Bradleyju Cooperu.

Film "House of Gucci" već mjesecima intrigira javnost jer svako malo na vidjelo izađu fotografije sa snimanja. Premijera filma trebala bi biti 24. studenog ove godine. Sudeći po komentarima na YouTubeu, mnogi su oduševljeni glumom Lady Gage, a komentiraju kako nema toga što ona ne može napraviti te su poručili da je savršen izbor za ulogu Patrizije Reggiani.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene