O čemu je riječ?

Publiku zbunio novi film zvijezde "Seksa i grada", poručila im je da potpuno razumije zašto su iznenađeni

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kristin Davis glumi u novom filmu "Deadly Illusions", a obožavateljima je na Instagramu poručila da potpuno razumije zašto su zbunjeni završetkom filma.

Glumica Kristin Davis podijelila je na društvenim mrežama svoje reakcije na komentare obožavatelja koji su zbunjeni njezinom ulogom u najnovijem filmu "Deadly Illusions". U Netflixovu trileru 56-godišnja Kristin glumi spisateljicu koja ima blokadu pisanja, a morala je zaposliti dadilju nakon što je njezin suprug riskirao jednu investiciju kockanjem.

Pogledaj i ovo showbuzz baš šteta Što joj je to trebalo? Omiljena slatkica iz kultne serije nakon niza estetskih zahvata više ne sliči sebi

Obožavatelji su zbunjeni krajem filma koji im je svima nedorečen. "Shvaćam vas sve", poručila im je glumica u komentarima. Zvijezda serije "Seks i grad" na Instagramu je podijelila fotografiju s kolegama iz novog filma, a dobila je hrpu komentara.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by iamkristindavis (@iamkristindavis)

"Molim te objasni nam kraj", "Film mi je bio jako neugodan", "Svima govorim da moraju ovo pogledati, ali kraj me buni", "Što se dogodilo na kraju?", samo su neki od komentara brojnih pratitelja poznate glumice.

Još ranije glumci iz filma najavljivali su da postoji mogućnost da će njihovi fanovi biti veoma zbunjeni. Film "Deadly Illusions" trenutačno je u top 10 najgledanijih izdanja Netflixa te ujedno i najgledaniji film jednog od najvećih streaming servisa.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Maja Šuput Celebrity Maja Šuput podijelila novi preslatki trenutak kojem odoljeti ne može nijedna majka: ''Pa pojest ću ga!''

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić - 3 +0 Albina Celebrity Albina ne skriva koliko je zaljubljena u svog dečka nogometaša, a prizor s nove fotke koju je objavila sve je zadivio!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene