Princezina preslika

Teško je povjerovati da na ovim prizorima ne gledamo princezu Dianu, hoće li ovo stvarno biti njezina najvjernija kopija?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kristen Stewart snima film "Spencer", u kojem joj je pripala uloga princeze Diane.

I dok svi željno iščekuju novi biografski film o pokojnoj princezi Diani naziva "Spencer", s njegova seta pojavile su se nove fotografije glavne glumice Kristen Stewart koje izazivaju nevjericu i postavljaju pitanje kako je moguće da joj toliko nalikuje.

Pogledaj i ovo showbuzz Vječna inspiracija Mnogi već sad vjeruju da će baš ona princezu Dianu utjeloviti bolje od svojih 10 prethodnica, a pamtite li ih uopće sve?

Tako u novim promotivnim scenama 30-godišnja zvijezda "Sumrak sage" izgleda gotovo identično kao princeza od Walesa, odjevena u blejzer kariranog uzorka koji je s vremenom postao jedan od Dianinih najpoznatijih modnih kombinacija.

Snimanje filma već se nekoliko tjedana odvija u Njemačkoj, a njegova radnja trebala bi biti usredotočena na "kritični" božićni vikend s početka 90-ih godina kada je Diana donijela konačan zaključak da njezin brak s princem Charlesom ne funkcionira. Pratit će dakle njegov raspad, a većina scena snima se u dvorcu Marquardt u Potsdam, koji je inače dvostruko veći nego onaj na engleskom imanju Sandringham u kojem su se stvarni događaji navodno odvijali.

Kažemo navodno jer kraljevski biografi Robert Jobson i Ingrid Seward tvrde da je Diana prestala dolaziti u Sandringham prije razdoblja u koje je radnja drame smještena.

Njihovi komentari nastavili su niz oštrih kritika serije "The Crown", za koju su brojni političari, stručnjaci i prijatelji kraljevske obitelji upozorili da izvrće pravu istinu

Scenarij za film "Spencer" napisao je Steven Knight, koji je zaslužan i za scenarij hit-serije "Peaky Blinders", a prati priču od trenutka kada je Diana shvatila da mora skrenuti s puta koji bi ju jednog dana eventualno odveo do kraljevskog trona i funkcije kraljice.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Michael Douglas (Foto: IN Magazin) Kathleen Turner (Foto: Getty) Kathleen Turner (Foto: Getty) Kathleen Turner (Foto: Getty) +4 Michael Douglas (Foto: Screenshot) Nekad i sad Prije 30 godina tepali su joj da nema ljepše glumice od nje, a onda se suočila s dijagnozom koja joj je promijenila izgled i život

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene