Jeste li pogledali nastavak?

Na vidjelo je izišao niz tajni i laži: Vrijeme i dokazi pokazali su da je njegova sestra bila sasvim druga osoba!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Druga sezona popularne serije "Who Killed Sara?" ima niz neočekivanih obrata u radnji, ali čini se da će gledatelji morati pričekati treću sezonu da bi saznali potpunu istinu.

Nove epizode kriminalističke drame "Who Killed Sara?" jednako su napete kao što je bila i prva sezona, a u njima su razriješeni brojni misteriji. 

Pogledaj i ovo Dominic West "Krajnje neukusno" Zbog hit-serije nije mogao ustati dva dana iz kreveta, nije ga brinula samo jedna stvar: "Ja sam osjetljiva duša..."

I dalje je u središtu radnje te meksičke serije Alex Guzman. On sada dobiva potpuno drugačiju sliku o svojoj sestri Sari, koju je smatrao nevinom žrtvom ubojstva i za sve krivio moćnu obitelj Lazcano. No čini se da usredotočio na krive ljude, ali i da netko iz te obitelji neprimijećeno nanosi drugima zlo. 

Alex, koji je krivo optužen za sestrino ubojstvo i odslužio je 18 godina zatvora, saznaje da mu je njegova majka puno toga sakrila. Dolazi u kontakt s liječnikom koji mu otkriva detalje o njoj, ali i Sari. Uvjeren je da je konačno dobio pravo viđenje svega, no uskoro se pojavljuje novo truplo i Elisu otme osoba bliska njezinoj obitelji koja je godinama nekažnjeno ubijala. 

I kada gledatelji pomisle da su dobili odgovore na sva pitanja, ispada da to ipak nije tako. Zbog toga postoji velika mogućnost da će biti i treća sezona napete meksičke serije, a publika se nada da će se to dogoditi što prije. 

To je i u interesu kreatora Joséa Ignacija Valenzuela i producenta Perroa Azula, kao i streaming servisa jer, kako pišu strani mediji, "Who Killed Sara?" najpopularnija je Netflixova serija dosad u kategoriji onih koje nisu na engleskom jeziku. 

Inače, Alexa je utjelovio naočiti kolumbijski glumac Manolo Cardona (43), a uz njega se ističe 31-godišnja Carolina Miranda, koja tumači Elisu, članicu obitelji koja je smjestila Guzmanu. Saru je odigrala Ximena Lamadrid, dok je njezina dečka Rodolfa Lazcana odglumio Alejandro Nones.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Who Killed Sara Netflix (@whokilledsaranetflix)

Serija je povećala popularnost atraktivne meksičke glumice Caroline, koja iza sebe ima niz glavnih uloga u telenovelama, među kojima su "Los Rey" i "Las Bravo". Sve više obožavatelja prati ju na Instagramu, na kojem dijeli seksi fotografije u badićima, a zasad je brojka na 669.000 ljudi.

"Ovo je teška uloga jer se radi o trileru i misteriju. To je i uzbudljivo jer moraš imati pokeraški izraz lica i ne otkrivati dijelove povijesti kako bi gledatelji vidjeli nešto drugo i da ne bi saznali tko je ubio Saru", ispričala je Miranda za Esquire. Otkrila je da su radili godinu dana na drugoj sezoni serije, a ističe da joj je drago što je ovako nešto kvalitetno snimljeno u Meksiku. 

Carolina je trenutačno slobodna, a od 2016. do 2019. bila je u vezi s četiri godine mlađim kolegom Michelom Duvalom.

Popularnost raste i Cardoni, no na žalost njegovih obožavateljica, on je od 2012. u braku s influencericom Valerijom Santos te imaju sina i kćer. Manolo je glumio i u hit-seriji "Narcos".

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene