zgodni glumac

Zbog hit-filma u samo jednom danu postao je tiha patnja žena diljem svijeta, a mi se tome nimalo ne čudimo

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Luke Bracey utjelovio je glavnu mušku ulogu u filmu "Holidate" s kolegicom Emmom Roberts, a ovih je dana glavna tema ženskih razgovora. Istražili smo više detalja o njemu.

Australskog glumca Lukea Braceyja publika je već imala prilike pogledati u nekoliko filmova i serija, a najviše je ženskom dijelu publike zapeo za oko u svom posljednjem filmu "Holidate".

Pogledaj i ovo Emma Roberts, Evan Peters (Foto: Profimedia) Oboje krenuli dalje Za ovaj par nitko ne zna koliko su puta prekidali, no izgleda da je sad konačno: Ona već ljubi ovog ljepotana?

Romantična komedija Johna Whitesella svjetlo dana ugledala je 28. listopada, a Emma Roberts i Luke Bracey doslovno su u jednome danu pokupili simpatije ljudi diljem svijeta. Lagana ljubavna priča upravo je ono što svima treba u vrijeme kada se bliži kraj godine, a s obzirom na glumačku postavu, ne čudi što je film postao instantni hit. Tim smo povodom otkrili više detalja o zgodnom glumcu.

Kolegicu Emmu Roberts upoznao je na setu filma, a istaknuo je u jednom intervjuu kako je imao osjećaj da radi sa starom prijateljicom. "Čim sam ušao u prostoriju, kliknuli smo i odmah smo se počeli zezati i smijati", ispričao je Bracey o iskustvu s poznatom kolegicom. Prvi susret pomogao im je i tijekom snimanja jer je sve prošlo ležerno.

"Nismo trebali raditi na tome da se upoznamo i ostali smo prijatelji", rekao je Luke. "Holidate" je ujedno i prva romantična komedija u kojoj Bracey glumi, a istaknuo je kako mu je iskustvo bilo sjajno.

Mediji su odmah krenuli u potragu za informacijom ima li Luke suprugu ili djevojku, a pripadnice ljepšeg spola odahnule su kada je objavljeno da je šarmantni glumac i dalje sam. Ranije je ljubio glumicu Eizu Gonzalez, koja je trenutačno u vezi s Timotheejem Chalametom, a bio je u vezi i s glumicom Diannom Agron, zvijezdom serije "Glee".

Bracey ne želi odavati previše detalja iz svog privatnog života, a s obzirom na to da je ovih dana pod budnim okom paparazza, neće se dugo skrivati ako i ima djevojku.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole i Eddie Murphy (Foto: AFP) Nicole Murphy (Foto: AFP) Nicole i Eddie Murphy (Foto: AFP) Nicole Murphy (Foto: Profimedia) +0 Nicole Murphy (Foto: Profimedia) Celebrity Izlazak iz automobila pretvorila je u pravi spektakl zbog haljine koju je nosila, nije istaknula samo dekolte

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene