Ljubavna zavrzlama

Bojao se kako će raditi s njom, ali sve su osvojili u hit-komediji redatelja hrvatskih korijena

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Gerarda Butlera i Katherine Heigel večeras gledamo u hit-komediji "Gola istina".

Romantična komedija "Gola istina" večeras je na rasporedu programa Nove TV u 22.30 sati, a donosi nam sjajan glumački spoj neodoljivog Gerarda Butlera i plavokose ljepotice Katherine Heigel.

Pogledaj i ovo Gerard Butler i Morgan Brown (Foto: AFP) Malo su skupa, pa malo ne Samo je ona uspjela donekle ukrotiti zakletog neženju za kojim uzdišu žene diljem svijeta, imaju buran, ali strastven odnos!

Katherine u filmu utjelovljuje producenticu jutarnjeg televizijskog showa kojoj će u život naglo ući šovinistički voditelj, kojeg pogađate glumi Gerarad, a koji će se baviti teorijama o ljubavnim vezama i pokušati joj pomoći pronaći ljubav.

Gerard u filmu priča svojim prepoznatljivim škotskim naglaskom, što se pokazalo pravim pogotkom, iako je on na početku htio govoriti bez njega. Isprva se bojao i rada s Katherine koju do tada nije poznavao, no kliknuli su na prvu i postali jako dobri prijatelji.

Film je djelo autralskog redatelja hrvatskih korijena Roberta Luketića, a Katherine je samo godinu dana nakon "Gole istine" s Robertom surađivala i na njegovoj komediji "Ubojice".

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju EJ Johnson (Foto: Instagram) EJ Johnson (Foto: Instagram) EJ Johnson (Foto: Getty Images) EJ Johnson (Foto: Getty Images) +1 EJ Johnson (Foto: Profimedia) Celebrity Sin sportske legende koja je ovo ljeto uživala u Hrvatskoj prošetao u ekstra kratkoj suknji i otkrio noge

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene