Triler i romansa

U varljiv svijet trgovine dijamanata vodi nas jedan od najšarmantnijih glumaca današnjice

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Film "Sibir" ne propustite pogledati u večernjem terminu Nove TV.

Napeti triler "Sibir" iz 2018. godine čeka nas u programu Nove TV s početkom u 23.50 sati, koji prati život američkog trgovca draguljima Lucasa koji je na putu u St. Petersburg kako bi prodao rijetke plave dijamante upitnog porijekla.

Pogledaj i ovo Pulski filmski festival - 1 suradnja s pulskim filmskim festivalom Nova TV i United Media u Puli će biti domaćini polufinalnog ocjenjivanja Međunarodne nagrade Emmy

No spletom okolnosti put ga odvodi u Sibir, u potragu za nestalim prijateljem i njegovim draguljima, a u priču će se uplesti i lijepa vlasnica jednog ruskog kafića imena Katya. Varljiv svijet trgovine dragocjenim kamenčićima skriva mnoge tajne i zamke, i Lucas se počinje pitati ima li uopće izlaza iz njega.

Sjajan Keanu Reeves koji igra glavnu mušku ulogu nije bio glavni izbor redatelja Matthewa Rossa i scenarista Scotta B. Smitha, već se na njegovu mjestu trebao naći Nicolas Cage koji ju je bio ipak odbio. Na kraju je Keanu osim glumačkog dijela, filmu pridonio i kao producent.

"Pomogao sam razviti scenarij, tako da mi je to bio dodatni izazov. Bilo je izazovno zbog elemenata trilera i romanse koji se miješaju, a ima tu i komedije, odnosno humora pa me zainteresirala ta složenost i ambicija", izjavio je Keanu u jednom od intervjua za Indie Wire.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Sam Smith (Foto: Instagram) Sam Smith (Foto: Instagram) +0 Sam Smith (Foto: Instagram) Celebrity Strastveni poljupci na ulici: Nakon ljubavnih brodoloma napokon pronašao sreću i pokazao novog dečka

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene