Nije joj bilo svejedno

Na snimanju su uništili 130 automobila, a ona je naviknuta na uloge princeza strahovala za vlastiti život

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Akcijski film "Bijeg" s Ethanom Hawkeom i Selenom Gomez ne propustite pogledati u programu Nove TV s početkom u 23.50 sati.

Ethan Hawke naći će se u utrci svog života kao Brent Magna, a društvo na suvozačevom sjedištu pravit će mu Selena Gomez i to u napetoj akcijskoj drami "Bijeg" koju večeras možete pogledati u programu Nove TV s početkom u 23.50 sati.

Pogledaj i ovo Biserka Hajdek - 6 "Vi ste kraljica!" Simpatična umirovljenica pozvala je Luku Nižetića na svoj specijalitet, a nakon hit-showa svi je prepoznaju na ulici: "Ljudi su se zaustavljali, čestitali"

Film je prepun akcije i scena opasne vožnje i sudara, a ono što je zanimljivo je da niti jedan sudara nije napravljen kompjuterski već su svi snimljeni. 130 auta je uništeno tijekom snimanja, a na setu postojao prostor na koji su se odlagali svi iskorišteni automobili.

Ethan je za potrebe snimanja prošao obuku škole utrke, a s njim je bila i Selena kojoj to nije baš lako sjelo. Naime, glumica koja do tada nije bila naviknuta na snimanje opasnih filmova i užasava se brze vožnje, priznala je kako ju je čak bilo strah za vlastiti život.

Radnja filma vrti se oko bivšeg vozača auto-utrka Brenta Magna koji je prisljen odvoziti utrku života kako bi spasio svoju otetu suprugu i to slušajući upute tajanstvene osobe koja prati svaki njegov pokret.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Višnjić i Ivana Nanut Goran Višnjić i Ivana Nanut Goran Višnjić Goran Višnjić +2 Goran Višnjić inMagazin Goran Višnjić se nakon odmora u rodnom mu Šibeniku vraća u novi dom, nakon 20 godina otišao je iz SAD-a

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene