Svi su jedva čekali

Obožavatelji kultne serije ostali razočarani i tužni, potvrđeno je ono o čemu se već dugo nagađalo

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Emitiranje specijala serije "Prijatelji" odgođeno je za sljedeću godinu što je na društvenim mrežama potvrdio Matthew Perry.

Dugoiščekivano okupljanje omiljene glumačke postave humoristične serije "Prijatelji" na žalost obožavatelja prebačeno je za ožujak 2021. godine zbog pandemije koronavirusa koja je poremetila sve planove snimanja.

Pogledaj i ovo Serija Prijatelji - 2 jedni od najbolje plaćenih tv glumaca Kako su "Prijatelji" nastavili karijere nakon serije koja im je promijenila život? Evo tko je od njih danas najbogatiji, a tko je nešto manje uspješan!

Ponovni zajednički susret Rachel, Monice, Phoebe, Rossa, Joeyja i Chandlera iliti Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lise Kudrow, Davida Schwimmera, Matta LeBlanca i Matthewa Perryja trebao bi se dogoditi nakon što je prošlo 15 godina od emitiranja završne epizode serije.

Vijest koja je razočarala i rastužila gledatelja na Twitteru je objavio Matthew Perry.

"Ponovno okupljanje "Prijatelja" zakazano je za ožujak. Izgleda da je pred nama naporna godina, a to nam se sviđa!", napisao je glumac.

Lisa Kudrow u jednom od nedavnih intervjua za Hollywood Reporter priznala je da se zajedno u javnosti godinama nisu nigdje pojavili.

"Nismo bili zajedno u istoj prostoriji pred drugima, bili smo, ali privatno i to prije puno godina. I to je to", izjavila je Lisa.

Glumačka ekipa prvi je put potvrdila informaciju da će ponovno zajedno raditi početkom ove godine, a na društvenim mrežama nisu krili uzbuđenje radi toga. U to vrijeme objavljeno je i kako će se njihovi honorari za to kretati u iznosima od 3 do 4 milijuna dolara.

Serija "Prijatelji" bila je emitirana od 1994. do 2004. godine i postala je jedna od najgledanijih i najuspješnijih serija u povijesti televizije.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Kićo Slabinac gost Dnevnika Nove TV (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Celebrity Emotivni Škoro prisjetio se anegdote s Kićom: ''Moja majka nikad se nije smijala kao kad smo Kruno i ja došli k njoj jedne večeri''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene