Nikad prežaljena

Prizori koji bude tužna sjećanja: Obožavatelji princeze Diane teško će ostati ravnodušni na ove fotografije!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Elizabeth Debicki snimila je scenu zadnjeg javnog izlaska princeze Diane za seriju "The Crown", a fotografije sa seta brzo su obišle svijet.

Glumica Elizabeth Debicki utjelovila je pokojnu princezu Dianu u novoj sezoni popularne Netflixove serije "The Crown", koja prati zbivanja u britanskoj kraljevskoj obitelji.

Pogledaj i ovo Kelly Fisher Pala je i tužba Tko je bila žena koju ju ljubavnik princeze Diane zaveo prije nje? Bili su zaručeni, a ona je za njihovu ljubav saznala na okrutan način!

Zbog nevjerojatne sličnosti s neprežaljenom princezom, Elizabeth je već šokirala britansku javnost kada su procurile fotke sa snimanja scene u kojoj se Diana pojavljuje na jednoj zabavi u maloj crnoj haljini, kojom se osvetila suprugu Charlesu za nevjeru.

Sada su fotografije sa seta ponovno dirnule javnost, i to zbog prizora koji bude tužna sjećanja.

Elizabeth je snimila scene posljednjeg pojavljivanja princeze Diane u javnosti prije njezine tragične smrti 31. kolovoza 1997. godine.

U svijetloplavoj haljini posutoj šljokicama glumica je rekreirala Dianin dolazak na gala-izvedbu Labuđeg jezera u londonskoj dvorani Royal Albert Hall 3. srpnja iste godine kada je poginula u prometnoj nesreći u Parizu.

Iako je Diana tada nosila nešto drugačiju tirkizno plavu haljinu brenda Jacques Azagury, sličnost je nevjerojatna, pa ne čudi da su fotografije sa seta serije u kratkom roku obišle svijet.

Peta sezone serije "The Crown" svjetlo dana bi trebala ugledati u studenom ove godine, a u njoj će detaljno biti prikazani posljednji mjeseci Dianina života, čemu se njezini sinovi prinčevi William i Harry oštro protive.

U prethodnoj sezoni u središtu radnje našla se priča o počecima romanse Diane i Charlesa, a njihov prekid će biti tema novih nastavaka, kao i vrlo vjerojatno njezina ljubav s Dodijem Al Faydeom.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene