čeka se nova sezona

U samo mjesec dana oborili sve rekorde gledanosti! Ovo je jedna od najuspješnijih serija, jeste li ju pogledali?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Serija "Bridgerton" je u mjesec dana prikazivanja oborila rekorde gledanosti na streaming servisu Netflix.

Serija "Bridgerton" oborila je sve rekorde gledanosti na streaming servisu Netflix.

Pogledaj i ovo Serija ''One Day'' - 4 Jeste li ju već pogledali? Rone se suze zbog ove serije: ''Nikad nisam toliko plakala, obožavam svaku minutu''

Prvu sezonu povijesne drame u samo mjesec dana prikazivanja pogledalo je čak 82 milijuna kućanstava čime je s trona maknula seriju "The Witcher" koja je dosad držala rekord u gledanosti sa 76 milijuna emitiranja u prvih mjesec dana, prenosi Daily Mail.

Streaming servis objavio je prvih osam epizoda serije na Božić 2020. godine, od tada je postala najgledanija serija u čak 83 zemlje.

Impresivnim brojkama pohvalila se potpredsjednica Netflixovog odjela za serije Jinny Howe koja je u intervjuu za Variety otkrila i kako je "Bridgerton" dospjela u top 10 najgledanijih serija u svim zemljama osim u Japanu.

"U svijetu popularne kulture u kojem dominiraju znanstvena fantastika i fantazija uvijek sam voljela lijepe, romantične priče. A to što mogu objaviti da je 'Bridgerton' sada najveća serija ikad na Netflixu je ostvarenje sna", kazala je Howe.

Osim što obara rekorde po broju gledatelja, serija "Bridgerton" dobila je i odlične kritike i ocjene.

Radnja se temelji na romanima Julije Quinn "Bridgerton: Vikont koji me volio", a prati Daphne, najstariju kćer moćne obitelji Bridgerton koja stupa na iznimno natjecateljsko londonsko tržište u potrazi za budućim mužem. Daphne je utjelovila Phoebe Dynevor, dok je njezina mogućeg supruga vojvodu Hastingsa odglumio Regé-Jean Page.

Gledatelji već željno iščekuju novu, drugu sezonu serije, a nagađa se kako bi ih se sveukupno moglo snimiti osam.

"Budući da obitelj ima osmero djece i postoji osam knjiga, volio bih da se mogu usredotočiti i zaista ispričati zabavne priče, ljubavne priče svih sestara i braće Bridgerton", izjavio je redatelj serije Chris Van Dusen.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore (Foto: Profimedia) Demi Moore i Bruce Willis (Foto: Profimedia) Demi Moore (Foto: Profimedia) Demi Moore (Foto: Getty Images) +3 Demi Moore (Foto: Instagram) Celebrity Ovo kao da nije ista osoba, jedva smo je prepoznali! Na prvu je teško pogoditi o kome je riječ, svi se pitaju što si je napravila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene