lijepa priča

Posrnula zvijezda i tragično preminula glumica na velikom su platnu utjelovile majku i kći u romantičnoj priči

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Film "Sve što djevojka može poželjeti" možete pogledati večeras od 23:50 sati u programu Nove TV.

Američka teen komedija "Sve što djevojka može poželjeti" redateljice Dennie Gordon inspirirana je šarmom romantične komedije "The Reluctant Debutante" iz 1958. godine, a film možete pogledati u programu Nove TV večeras od 23:50 sati.

Pogledaj i ovo Amanda Bynes Već je godinama loše... Bivša glumačka zvijezda gola i sama tumarala ulicom, bizarni incident sve je rastužio jer je pamte kao lijepu i uspješnu ženu

Priča prati djevojku Daphne Reynolds koju glumi posrnula glumica Amanda Bynes, a koja naizgled ima sve što bi djevojka mogla poželjeti - jedinstven stil, nekonvencionalan odnos prepun ljubavi sa svojom boemskom majkom Libby (Kelly Preston) i budućnost koja nudi nebrojene mogućnosti, no, usprkos tome, osjeća se nepotpunom. Sanja o susretu s ocem kojeg nikada nije upoznala, a s kojim je majka imala romansu prije 17 godina. Zbog toga odlazi u London, gdje otkrije kako je njezin otac visoko pozicionirani političar lord Henry Dashwood (Colin Firth). Njezino pojavljivanje prijeti karijeri njezina oca, a u svemu joj pomaže lokalni glazbenik Ian. Romantična komedija osvojit će vas na prvu.

Film je premijeru imao točno na 17. rođendan glavne glumice Amande Bynes. Njezinu majku Kelly Preston, glumica koja čija je tragična smrt šokirala svijet prije nekoliko mjeseci. Preston i kolega u filmu Oliver James tijekom cijelog snimanja su sami otpjevali sve pjesme. "Sve što djevojka može poželjeti" ujedno je i prvi film u kojem se Oliver James poljubi s nekim.

Originalni naziv filma inspiriran je hit-singlom Christine Aguilere, "What A Girl Wants", no pjesma se nije našla u filmu.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Tom Cruise (Foto: Screenshot) Celebrity Ušuljao se u kino s maskom i pogledao film, nitko nije shvatio da sjede u društvu velike zvijezde

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene