Nikako ne propustite

POČINJU ZLATNI DVORI Ljubavne iskre i zapleti već u prvoj epizodi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prve ljubavne iskre i uzbudljivu radnu ne propustite u prvoj epizodi serije u utorak, 6.rujna od 21.15 na Novoj TV!

U prvoj epizodi nove uzbudljive dramske dnevne serije Nove TV koja s emitiranjem počinje ovog utorka upoznajemo glavne protagoniste. Petar, kojeg u 'Zlatnim dvorima' utjelovljuje glumac Matko Knešaurek, glazbeni je producent, a upoznajemo ga kao pravog zavodnika koji se u rano jutro rastaje od svoje ljubavnice netom prije dolaska njenog supruga.

Pogledaj i ovo showbuzz PRAVA ROMANSA LJUBAVNA ČAROLIJA U ZLATNIM DVORIMA Tjedan prvih poljubaca

lavne glumice otkrile su nam što se sve zanimljivo događa na setu.

U filmskog bijegu, u kojem mu pomaže najbolji prijatelj Ivan (Jan Kerekeš), oni zalutaju pa je Petar prisiljen lagati Vinku (Milan Štrlić), svom ocu, koji ga je, zapravo, uputio k poslovnom partneru Nikoli (Robert Kurbaša), s kojim radi na trenutno najvažnijem projektu. Na putu prema Nikolinom imanju, iznenadi ih dolazak djevojke Ane (Katarina Baban) na konju, uslijed čega njihov auto završi u jarku, a Petar ugleda djevojku kakvu do sada nikada nije sreo. Već pri prvom susretu Ane i Petra pojavljuju se ljubavne iskre i, iako je Anina prva reakcija na razmaženog tatinog sina u skupom kabrioletu daleko od idealne, ona im ipak pomogne da se njihov auto odšlepa u selo. Petar, silno opčaran Anom, koristi svaku priliku da ju šarmira. Krišom, dok ju promatra, Ana zapjeva i privuče ga svojim prekrasnim glasom.

Želeći joj biti što bliže, Petar ju budno prati. Ona ga se, na svoju sreću, ne uspijeva riješiti pa joj bude u blizini u trenu kada se dogodi nesreća i ostane bez svijesti u zapaljenoj štali. Kako će hrabri Petar spasiti onesviještenu Anu te kakvu će dramu napraviti Petrova zaručnica Nera (Petra Kraljev) kada vidi taj herojski čin spašavanja, saznat ćemo u prvim uzbudljivim nastavcima 'Zlatnih dvora'. U općoj konfuziji izbija i svađa Petra s roditeljima i njegova oklada s majkom Irenom (Ecija Ojdanić): ili će od neke djevojke u par mjeseci napraviti glazbenu zvijezdu, ili odustaje od glazbe i ozbiljno se hvata nasljeđivanja očeve firme.

Prve ljubavne iskre i uzbudljivu radnu ne propustite u prvoj epizodi serije u utorak, 6.rujna od 21.15 na Novoj TV!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene