UZBUDLJIV KRAJ

PRVI DONOSIMO Što vas čeka u posljednjoj epizodi serije Ponovno rođen

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sutra završava serija Ponovno rođen! Evo što će se dogoditi!

Gledatelji popularne turske serije 'Ponovno rođen' imat će priliku pogledati završnicu dirljive priče o ljubavi, izdaji i traženju samoga sebe u srijedu, 5. listopada, na Novoj TV, te tako doznati odgovore na sva pitanja koja su sve dosad bila neodgovorena.

Pogledaj i ovo showbuzz Ponovno rođen KRAJ SERIJE Evo što vas čeka u posljednjoj epizodi omiljene turske serije

'Ponovno rođen' turska je uspješnica koja je svojom jedinstvenom radnjom privukla brojne gledatelje ispred malih ekrana. Priča je to o blizancima Meteu i Efeu koji su u djetinjstvu razdvojeni zbog mutnih poslova u koje je uvučen njihov otac. Nakon što im je otac ubijen, Mete nastavi živjeti sa svojim biološkim roditeljima, dok Efea odgoji siromašni bračni par kod kojih završi zahvaljujući Kadimu, ubojici svojega oca. Godinama kasnije, Meteova i Efeova sudbina međusobno se isprepletu, no Mete je ubrzo ubijen - kad se Efe napokon susreo sa svojim bratom, on mu je oduzet. Efe stoga odluči zauzeti njegovo mjesto i otkriti tko stoji iza ubojstva. U posljednjoj epizodi gledatelji će saznati i hoće li sve tajne biti otkrivene, ali i hoće li Efe pronaći sreću s Nisan, od koje ga je sudbina nedavno razdvojila.

OVDJE možete već sada pogledati finale serije 'Ponovno rođen'.

Efe je saznao da Nisan boluje od leukemije i da mora što prije započeti liječenje u bolnici. Međutim, Nisan je oteta, pa je Efe pod svaku cijenu želi spasiti i svjestan je da joj je zbog sve lošijeg zdravlja dragocjena svaka minuta, pa se neustrašivo suprotstavi otmičarima, uz Efruz i Kadima koji su mu potpora. Otmičarevi ljudi ne ustručavaju se pucati, a Kadim žrtvuje vlastiti život kako bi spasio Nisan. Njezino stanje vidno se pogoršava pa je Efe odvozi u bolnicu, gdje joj obeća da je nikad neće ostaviti. Usprkos tome, nade za Nisan sve je manje. Liječnici su Efeu rekli da je transplantacija koštane srži jedini način da preživi, a može joj pomoći samo njezina sestra Seda. Problem je u tome što je Seda netragom nestala, svjesna da je upravo ona zbog svoje lakomosti i sebičnosti dijelom odgovorna za otmicu i beskrajno tužna jer joj se život raspada nakon Meteove smrti. Hoće li Seda do kraja ciljati samo na svoju korist ili će dokazati da u njoj još uvijek ima ljudskosti i spasiti sestrin život? Hoće li Nisan preživjeti i započeti novi život s Efeom, koji je voli više od svega? Ne propustite pogledati rasplet ove emocionalne priče u srijedu, 5. listopada, u 22:30 sati na Novoj TV!

Želite još sadržaja današnje epizode, više možete saznati OVDJE.
 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene