Vratite vrijeme

ZLATNI DVORI Ovo ste propustili? Evo prilike da pogledate još jednom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Donosimo vam sve ono što ste propustili. Naravno možete i pogledati cijelu epizodu.

Današnja epizoda bila je sjajna, a ako je niste pogledali možete cijelu epizodu pogledati na novatv.hr.

Mi vam donosimo sve ono što se propustili

Pogledaj i ovo Dražen Trogrlić Jeste li gledali? Tko je prvi natjecatelj hit-showa "Tko to tamo pjeva" koji je otišao kući bogatiji za 2500 eura: "Znam prepoznati kada netko laže"

Petar želi organizirati večeru za Anu i Antuna, no ne ide mu: Irena odbija kuhati, Nikola mu ne da dostavu, a kuharica Kata ima slobodan dan. Na Katin prijedlog, Petar pošalje Irenu i Neru Kati na kozmetičke tretmane da bi mogao s Anom potajno skuhati večeru u ljetnikovcu. I dok Kata nenamjerno trača Anu, pa Irena i Nera steknu pogrešan dojam o Ani, Vinko se vraća u ljetnikovac. Ana brzo pobjegne pa Petar preuzima zasluge za kuhanje. Antun pak ne želi ići na večeru, ali odlazi zbog Ane. Ipak, upozori ju da neće promijeniti mišljenje - ne želi da Ana postane pjevačica.

Nakon što Holcer uškopi krivog konja, Nikola je ljut zbog propale investicije, a Ana je tužna zbog konja i razočarana Nikolinom reakcijom.

Dok traži dokaze o malverzacijama, Ivan nalazi skriveni sef u Nikolinoj sobi. No, prije nego ga pokuša otvoriti, umalo ga otkriju. Izvuče se pretvarajući se da se upucava Kati. Domagoj savjetuje Zvonka da traži od Nikole povišicu kako bi pomogao Kati. No, umjesto povišice, Nikola Zvonku umalo da otkaz.

Novatv.hr omogućuje vam gledanje propuštenih epizoda domaćih serija, emisija i informativnih programa lakše nego što mislite.

Saznajte sve što vas zanima o našim formatima, i potpuno besplatno, kad god to poželite na video portalu novatv.hr.

Vratite vrijeme, nadoknadite propušteno i uživajte u omiljenom programu!
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene