POJAČALA OSIGURANJE

MLADA AMERIČKA PJEVAČICA Strahuje za svoj život

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dvadesetdvogodišnja pjevačica priznala je da živi u strahu.

Ubojstvo mlade Christine Grimmie šokiralo je cijeli svijet, a njezine kolege sada strahuju. Jedna od njih je i Meghan Trainor koja je priznala kako je u strahu je za svoj život nakon tračne smrti natjecateljice američkog The Voice Christine Grimmie. Grimmie, koja je bila Meghanina vršnjakinja, ubijena je na koncertu u Orlandu. Upucao ju je opsjednuti fan dok je dijelila autograme nakon nastupa. Baš iz tog razloga Meghan je pojačala svoje osiguranje. 22-godišnja pjevačica je priznala kako je ta tragedija u njoj izazvala strah za vlastitu sigurnosti.

Pogledaj i ovo showbuzz Napadač pobjegao KAKAV HOROR Pjevač ubijen nasred ulice

 

'Dva dana nakon tog svega nisam htjela izaći i vidjeti svoje fanove, previše sam uplašena trenutno', priznala je Meghan za New York Post's Page Six kako se osjećala nakon tog nesretnog događaja.

'Želim biti sigurna da imamo dobro osiguranje. Još uvijeknisam takva umjetnica, nemam svoje osiguranje koje je sa mnom čitavo vrijeme, nemam 'svog tipa'. Pitala sam svoj tim, 'Trebam li unajmiti tipa? Trebam li imati nekoga?' Idem van čitavo vrijeme bez osiguranja, a nikad ne možeš znati. Nemaš pojma tko može biti tamo vani opsjednut s tobom do te granice da bi napravio nešto poput toga', dodala je Meghan.

Iako takve misli mogu biti veliko opterećenje, Megan nastoji ostati pozitivna.

'Izašla sam van nedavno i potpisivala autograme nekim fanovima. Osjećam se bolje u vezi s tim. Trebam biti oprezna, ali i dalje mogu to raditi. Ne trebam se bojati čitavog svijeta. To mi je najveći strah pored toga, to da se bojim izaći van', zaključila je pjevačica.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene