Obje vole Madžita

PITANJE ČASTI Koja dama je vaš favorit? Pelin ili Neriman?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Serija 'Pitanje časti' turska je uspješnica koja osvaja brojne gledatelje diljem Hrvatske. Za Madžita se bori ambiciozna Pelin, dok on voli lijepu Neriman. Koja dama je vama draža?

Zgodni biznismen Madžit u hit seriji Pitanje časti oduševljava svojoj pojavom. Markantni muškarac zaljubio se u lijepu Neriman, umjetničku dušu iz siromašne četvrti u Istanbulu.

Pogledaj i ovo Pulski filmski festival - 1 suradnja s pulskim filmskim festivalom Nova TV i United Media u Puli će biti domaćini polufinalnog ocjenjivanja Međunarodne nagrade Emmy

S druge strane, njega želi ambiciozna i lijepa Pelin. Njezina zločesta priroda pokazala se već puno puta, a u bitki za Madžita ne bira sredstva. Čak je pokušala ubiti sirotu Neriman. Za nju je u ljubavi i ratu zaista sve dopušteno.

Madžit se ne da, brani svoju ljubav prema Neriman na sve moguće načine, a pomirio se i da će zbog nje možda ostati bez obiteljskog bogatstva. Biste li i vi napravili isto na njegovom mjestu?

Koga biste odabrali? Ambicioznu, rasnu plavuši Pelin ili plahu i nježnu Neriman? Što mislite, koja je prikladnija za zgodnog Madžita?

Tko bolje pristaje Madžitu, ljubomorna i ambiciozna Pelin ili neiskvarena i plaha Neriman?

  • Neslihan Atagül - Neriman
  • Dilara Oztunç – Pelin

Ukupno glasova:

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene