Teža i stroža Farma

KREĆE BORBA ZA POLA MILIJUNA Što sve čeka nove Farmere?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Najveća promjena na Farmi jest ta što se imanje dijeli na Staru i Novu farmu. Uvjeti postaju sve teži, a pravila stroža.

Najgledaniji reality show 'Farma', večeras se vraća u novom izdanju. Farma je u novoj sezoni prerasla svoje dosad poznate ograde i podijelila se u dva ravnopravna gospodarstva koja se bore za prevlast. Nastale su tako Stara farma i Nova farma, a u avanturu života upustit će se uskoro 18 natjecatelja koji će se boriti za glavnu nagradu od pola milijuna kuna. Među zanimljivom plejadom kandidata, nalazi se i hostesa iz Čakovca, koja ulazi u kuću u pratnji dečka i sestre.

Pogledaj i ovo Dražen Trogrlić Jeste li gledali? Tko je prvi natjecatelj hit-showa "Tko to tamo pjeva" koji je otišao kući bogatiji za 2500 eura: "Znam prepoznati kada netko laže"

Život na farmi trajat će tri mjeseca, a dolaskom na Farmu natjecatelji postaju farmeri. U novoj sezoni uvjeti života postaju teži, a pravila stroža. Od farmera se očekuje da budu spremni izdržati duže vrijeme bez mobitela, računala i odreći se udobnosti vlastitog kreveta, da budu dovoljno hrabri da rade i žive na farmi udaljenoj od civilizacije i budu spremni prihvatiti sve izazove koji će ih dočekati na osamljenom seoskom imanju.

Hit reality show, premijerno emitiran 2008.godine, nizao je uspjehe sa svakom godinom prikazivanja, pa je tako i prošle godine, vrativš se u velikom stilu nakon nekoliko godina pauze, postigao veliki uspjeh. Peta sezona donosi brojna iznenađenja za farmere i gledatelje, a prvi put će farmeri biti i podijeljeni, jedni će uživati u blagodatima modernije verzije stare farmerske kuće na Novoj farmi, dok će drugi dio živjeti u siromašnijim i skromnijim uvjetima - na Staroj farmi. Nova Farma imat će tako prostor za spavanje, kupaonicu, dnevni boravak, blagovaonicu i kuhinju. U kući će farmeri imati struju, tekuću vodu, WC u kući... Na raspolaganju će se naći i konj te traktor.

Stara farma odiše siromaštvom, spava se na slami, nema struje ni tekuće vode, nema bijele tehnike... Jedini WC koji imaju je poljski. Od pokretnina imaju magarca i zaprežna kola.

Zdenac i ograda mjesto su susreta dviju farmi. Na tom mjestu će Mentor kandidatima davati zadatke i proglašavati pobjednike tjednog zadatka.

Na zajedničkom trgu nalazi se zdenac s kojeg kandidati obiju farmi uzimaju vodu. Ograda, s druge strane, vizualno postavlja jasne granice u kojoj se kandidati smiju kretati, budući da je strogo zabranjeno ulaženje farmera na suprotnu farmu.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene