To se nije propuštalo

Pogledajte kako su zvijezde tulumarile na najvećoj narodnoj fešti koja je otkazana prvi put u povijesti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Oktoberfest svake godine okuplja milijune posjetitelja, a među njima su bile i Paris Hilton, Kim Kardashian, Justin Bieber te Arnold Schwarzenegger.

Najveća narodna zabava na svijetu Oktoberfest u Münchenu trebala se održavati od 19. rujna do 4. listopada, no otkazana je zbog pandemije koronavirusa. 

Pogledaj i ovo Bianca Censori Imaju tajni plan? Otkriven stvarni razlog zašto kontroverzni glazbenik tjera suprugu da nosi odjeću koje se većina srami, to se događa zbog sasvim druge osobe?

Na feštu na kojoj se ispijaju goleme količine piva svake godine dolazi više od šest milijuna posjetitelja iz brojnih zemalja, a među njima su i zvijezde. 

Tamo su uživale nekadašnje velike prijateljice, razmažena bogatašica Paris Hilton i reality zvijezda Kim Kardashian. Pivo su na Oktoberfestu ispijali i holivudski snagator Arnold Schwarzenegger, pjevač Justin Bieber i trkač Usain Bolt

Ni Tina Turner nije propustila feštu koja se održava od 1810. godine, a veselo je nazdravljala s brojnim posjetiteljima. Plesu u prigodnoj opravi pridružila se i Playboyeva zečica Holly Madison, koja je nekad bila miljenica pokojnog Hugha Hefnera. 

Inače, 2004. godine na Oktoberfestu se popilo 5,5 milijuna litara piva. 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene