Korak po korak

Pogledajte kako su se glumice pripremale za najglamurozniji crveni tepih, pokazale su što je prethodilo njihovim blistavim izdanjima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glenn Close, Andra Day, Carey Mulligan i Reese Witherspoon pokazale su svojim pratiteljima na društvenim mrežama kako teku njihove pripreme uoči dolaska na dodjelu 93. dodjelu Oscara.

Nakon što je bila odgođena za čak dva mjeseca, ovogodišnja dodjela filmske nagrade Oscar jedna je od najiščekivanijih, a velika je noć konačno stigla.

Pogledaj i ovo showbuzz Nije bilo lako Priča koja se zapravo krije iza njegova filma sve je potresla i rastužila, prestižnu nagradu primio je na rubu suza

Najveće zvijezde samo što nisu počele pristizati na crveni tepih, a koliko su uzbuđene i kako su tekle njihove pripreme i uljepšavanja podijelile su sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama.

Jedna od njih je Glenn Close, nominirana za najbolju sporednu glumicu u flimu "Hillbilly Elegy" svoje je priprema započela s koktelom u ruci, a pokazala je kako ju friziraju i rade joj manikuru. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Real Glenn Close (@glennclose)

Andra Day ove je godina prvi put nominirana u kategoriji za najbolju glavnu glumicu, a svojim se pratiteljima na Instagramu pohvalila  i prije nego što se pojavila da je itekako spremna za crveni tepih. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andra Day (@andradaymusic)

Vizašistica Georgie Eisdell na svom je profilu na Instagramu podijelila snimku na kojoj je dotjerivala Carey Mulligan, nominiranu u kategoriji za najbolju glumicu u filmu "Promising Young Woman".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgie Eisdell (@georgieeisdell)

Prije odlaska na crveni tepih na Instagramu je svoju fotorgafiju u ležernom izdanju objavila i Reese Witherspoon.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene