Malo se opustio

Njegov govor zahvale možda je nekome bio zanimljiv, ali majka i sestra su se u čudu pitale što to govori

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Daniel Kaluuya šokirao je majku i sestru svojim govorom zahvale na dodjeli Oscara dok su preko videopoziva pratile trenutak u kojem je proglašen dobitnikom.

Daniel Kaluuya ponio je kući Oscara za najboljeg sporednog glumca u filmu "Judas and the Black Messiah", a nakon što je primio nagradu, održao je i prilično zanimljiv govor koji je zasjenio sve ostale. 

Pogledaj i ovo showbuzz Korak po korak Pogledajte kako su se glumice pripremale za najglamurozniji crveni tepih, pokazale su što je prethodilo njihovim blistavim izdanjima

"Želim zahvaliti svojoj majci, hvala što si toliko uložila u mene. Dala si mi sve, dala si mi tvorničke postavke kako bi mogao stajati u svojoj najvećoj veličini", izjavio je na početku govora emotivni glumac obraćajući se i majci i sestri koje su ga pratile putem videa iz Velike Britanije.

Potom je zahvalio ostatku obitelji i prijateljima od Londona pa sve do Kampale u Ugandi, odakle je inače njegov otac, i naglasio koliko je važno slaviti život, no onda ostavio sve na trenutak u čudu, a možda najviše majku.

"Moramo slaviti život. Dišemo, hodamo i to je nevjerojatno. Moja majka i otac su se seksali - nevjerojatno! Ovdje sam, presretan sam što sam živ i to ću večeras proslaviti", zaključio je uzbuđeni Daniel.

Kamere su u tom trenutku uhvatile njegovu majku i sestru i više je nego očito da se naglas pitaju što to govori, dok im se na licima mogao vidjeti i izraz neugode. Njihove reakcije pogledajte ovdje.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus prva emisija TLZP Nives Celzijus prva emisija TLZP Nives Celzijus prva emisija TLZP Nives Celzijus prva emisija TLZP +8 Nives Celzijus prva emisija TLZP Celebrity Spektakularno izdanje Nives Celzijus za povratak na TV: Zabljesnula je u opako kratkoj haljini pomalo zeznutog proreza!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene