Malo se opustio

Njegov govor zahvale možda je nekome bio zanimljiv, ali majka i sestra su se u čudu pitale što to govori

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Daniel Kaluuya šokirao je majku i sestru svojim govorom zahvale na dodjeli Oscara dok su preko videopoziva pratile trenutak u kojem je proglašen dobitnikom.

Daniel Kaluuya ponio je kući Oscara za najboljeg sporednog glumca u filmu "Judas and the Black Messiah", a nakon što je primio nagradu, održao je i prilično zanimljiv govor koji je zasjenio sve ostale. 

Pogledaj i ovo showbuzz Nije bilo lako Priča koja se zapravo krije iza njegova filma sve je potresla i rastužila, prestižnu nagradu primio je na rubu suza

"Želim zahvaliti svojoj majci, hvala što si toliko uložila u mene. Dala si mi sve, dala si mi tvorničke postavke kako bi mogao stajati u svojoj najvećoj veličini", izjavio je na početku govora emotivni glumac obraćajući se i majci i sestri koje su ga pratile putem videa iz Velike Britanije.

Potom je zahvalio ostatku obitelji i prijateljima od Londona pa sve do Kampale u Ugandi, odakle je inače njegov otac, i naglasio koliko je važno slaviti život, no onda ostavio sve na trenutak u čudu, a možda najviše majku.

"Moramo slaviti život. Dišemo, hodamo i to je nevjerojatno. Moja majka i otac su se seksali - nevjerojatno! Ovdje sam, presretan sam što sam živ i to ću večeras proslaviti", zaključio je uzbuđeni Daniel.

Kamere su u tom trenutku uhvatile njegovu majku i sestru i više je nego očito da se naglas pitaju što to govori, dok im se na licima mogao vidjeti i izraz neugode. Njihove reakcije pogledajte ovdje.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus prva emisija TLZP Nives Celzijus prva emisija TLZP Nives Celzijus prva emisija TLZP Nives Celzijus prva emisija TLZP +8 Nives Celzijus prva emisija TLZP Celebrity Spektakularno izdanje Nives Celzijus za povratak na TV: Zabljesnula je u opako kratkoj haljini pomalo zeznutog proreza!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene