Zvijezda Oscara

Čini se da godine Bradu Pittu ne mogu ništa, mnogi se pitaju kako je moguće da tako dobro izgleda i poslije toliko vremena

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Brad Pitt i ove je godine sve očarao na 93. po redu dodjeli Oscara.

Pojavljivanje glumca i miljenika žena Brada Pitta na ovogodišnjoj dodjeli Oscara bio je jedan od najiščekivanijih trenutaka večeri, pogotovo kod njegovih obožavateljica diljem svijeta.

Pogledaj i ovo showbuzz Korak po korak Pogledajte kako su se glumice pripremale za najglamurozniji crveni tepih, pokazale su što je prethodilo njihovim blistavim izdanjima

Brad je preskočio dolazak i fotografiranje na crvenom tepihu, ali sve je to nadoknadio kada je u crnom elegantnom smokingu izašao na pozornicu, s dužom kosom skupljenom u rep. Tako nam je još jednom dokazao da je on jedan od onih koji stare poput vina i da mu godine ne mogu ništa.

Na dodjelu Oscara došao je u ulozi prezentera i kako bi uručio nagradu u kategoriji za najbolju sporednu žensku ulogu koja je pripala korejskoj glumici Yuh-Jung Youn.

"Gospodin Brad Pitt, konačno! Drago mi je što smo se upoznali", izjavila je simpatična glumica, a vjerujemo da su se mnoge u tom trenu poželjele naći na njezinu mjestu.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus prva emisija TLZP Nives Celzijus prva emisija TLZP Nives Celzijus prva emisija TLZP Nives Celzijus prva emisija TLZP +8 Nives Celzijus prva emisija TLZP Celebrity Spektakularno izdanje Nives Celzijus za povratak na TV: Zabljesnula je u opako kratkoj haljini pomalo zeznutog proreza!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene