baš je fora!

Brad Pitt raspametio žene jednostavnim detaljem koji samo njemu može proći, reakcije su i više nego urnebesne

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Brad Pitt bio je prezenter za kategoriju najbolje sporedne glumice, a u centru pažnje bio je zbog svog imidža i dobitnice Youn Yug Jung, koja je fletrovala s njim.

57-godišnji Brad Pitt bio je na 93. dodjeli Oscara prezenter za kategoriju najbolje sporedne glumice, a mnogi se slažu da je odlično izgledao i da samo njemu može proći takav imidž. 

Pogledaj i ovo Brad Pitt "Bio je nesretan" Dok je ovako izgledao Bradu Pittu pripala je titula kojom se rijetki mogu pohvaliti, ali njemu se baš i nije svidjela!

Naime, Pitt je imao klasično crno odijelo, no isticala se njegova frizura. Glumac je imao kosu svezanu u repić i dobio mnoge komplimente zbog svoje jednostavnosti i opuštenog izgleda.  

Zbog toga je postao hit i na Twitteru, a reakcije korisnika te društvene mreže su urnebesne. 

"Moja ljubav prema filmovima počela je kada sam išao u lokalno drive-in kino i gledao Clinta Eastwooda i Godzillu", ispričao je Brad, koji je na prošloj, 92. dodjeli Oscara osvojio nagradu za najboljeg sporednog glumca za ulogu u filmu "Once Upon a Time in Hollywood". 

Gledatelje je zabavio i trenutak kada je Pitt uručio zlatni kipić 73-godišnjoj Youn Yuh Jung. Naime, južnokorejska glumica flertovala je s Bradom. 

"Gospodine Brade Pitte, drago mi je što sam vas napokon upoznala. Gdje ste vi bili dok smo snimali?" rekla je Youn u svom govoru i nasmijala sve okupljene, a postala je i hit na društvenim mrežama.

Naočitom glumcu nije zamjerila ni što joj je krivo izgovorio ime tijekom dodjele. Njezin govor odnio je titulu najboljega na svečanoj ceremoniji. 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju TLZP: Katarina Baban kao Eleni Foureira Katarina Baban prva emisija TLZP - 2 Katarina Baban prva emisija TLZP - 1 Katarina Baban prva emisija TLZP - 3 +6 Katarina Baban prva emisija TLZP - 1 Celebrity Zbog seksi crvenog kostima od lateksa našoj glumici nema tko se nije javio: ''Znači, slom šipke! Brutalna si, goriš!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene