Varka na prvi pogled

Zanimljiv dekolte slatkice iz romantičnih komedija ukrao sve poglede, u ovakvom izdanju još je nismo vidjeli

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Amanda Seyfried pojavila se na 93. dodjeli Oscara u jednom od naglamuroznijih izdanja.

Glumica Amanda Seyfried stigla je na 93. dodjelu Oscara i sa sobom donijela dašak onog starog Hollywooda, što joj nije bio nikakav problem obzirom da radnja njezina posljednjeg filma "Mank" datira iz 30-godina, a zahvaljujući kojem je i nominirana za najbolju sporednu glumicu.

Pogledaj i ovo showbuzz Jeste li ga gledali? Crno-bijeli film "Mank" ima čak 10 nominacija, hoće li se ponoviti priča s dodjele Oscara iz davne 1942. godine?

35-godišnja Amanda kojoj je ovo prva Oscar nominacija izgledala je očaravajuće u crvenoj haljini od tila s dubokim dekolteom i to je definitivno jedno od njezinih najglamuroznijih izdanja u kojima smo ju imali prilike vidjeti.

Amanda nije krila uzbuđenje što je izjavila pred okupljenim novinarima.

"Zaista ne mogu vjerovati da smo trenutačno u blizini ljudi. Ovo je kao zona sumraka, ali na dobar način", izjavila je Amanda.

Ona je u "Manku" odigrala glumačku divu Marion Davies koja je ujedno bila i ljubavnica moćnog novinskog izdavača Williama Randolpha Hearsta, a čiji je život prikazan u filmu "Građanin Kane" kojeg su napisali Mankiewicz i Orson Welles.

Amanda koja se proslavila uglavnom ulogama u romantičnim holivudskim filmovima, ne krije koliko je pošašćena nominacijom i smatra da je upravo to označilo prekretnicu njezine glumačke karijere.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene