Zajedno sjedili

Brad Pitt došao je na dodjelu Oscara sam, no kasnije mu se ipak pridružila jedna dama

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Brad Pitt na crvenom je tepihu pozirao sam, no bio je dobro raspoložen i smješkao se dok je pozirao fotografima. Tijekom ceremonije družio se sa suradnicom.

Brad Pitt (56) stigao je na 92. dodjelu filmske nagrade Oscar bez pratilje. Pitt, koji je osvojio nagradu za najboljeg sporednog glumca u filmu "Bilo jednom... u Hollywoodu", u crnom je smokingu sam zakoračio na crveni tepih.

Pogledaj i ovo Brad Pitt - 4 Koja li je njegova tajna? Brad Pitt usred glasina koje kolaju o njegovu licu pokazao nevjerojatne mišiće i nastavlja izazivati čuđenje svojom mladolikom pojavom!

Bradu se kasnije tijekom ceremonije u kazalištu Dolby pridružila njegova menadžerica Cynthia Pett-Dante. Glumac se cijelo vrijeme smješkao pred fotografima, a u svom pobjedničkom govoru dotaknuo se politike.

"Rekli su mi da imamo samo 45 sekundi za govor, što je 45 sekundi više nego što je Senat dao bivšem savjetniku za nacionalnu sigurnost Johnu Boltonu ovog tjedna. Možda će Tarantino napraviti film o tome. Na kraju odrasli naprave ispravnu stvar", rekao je Brad.

Glumac je zahvalio redatelju filma "Bilo jednom... u Hollywoodu“ Quentinu Tarantinu jer je originalan i jedinstven.

"Filmska industrija bila bi mnogo pustije mjesto bez tebe", istaknuo je Pitt. Zahvalio je i Leonardu DiCapriju, koji je u filmu odigrao glavnu ulogu, ali i svojoj djeci te je pritom bio na rubu suza.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene