Frcale iskre!

Kakva je to ljubav bila: Bliski susret bivših ljubavnika potaknuo nagađanja o novoj vezi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bradley Cooper i Renee Zellweger prekinuli su 2011., a na Oscarima su se družili i smješkali dok su stajali jako blizu.

Renee Zellweger (50) i Bradley Cooper (45) snimljeni su na dodjeli Oscara kako razgovaraju i smiju se. Bivši par, koji je bio u vezi prije gotovo 10 godina, stajao je jako blizu i zabavljao se dok je vodio razgovor.

Pogledaj i ovo Al Pacino - 4 Evo što se dogodilo Pacino na Oscarima dobio veliku čast, no umjesto oduševljenja razočarao je gledatelje: ''Uništio je najnapetiji dio večeri!''

Renee je blistala u bijeloj haljini sa šljokicama na jedno rame, dok je Bradley obukao crni smoking. Dodjela Oscara bila je velika večer za Zellweger, koja je osvojila zlatni kipić za najbolju glavnu ulogu u filmu "Judy".

Renee i Bradley zaljubili su se 2009. kada su skupa snimali horor "Slučaj 39", a glumac nije mogao skriti svoje oduševljenje njome.

"Ne mogu reći dovoljno o njoj. Jednostavno ju volim. Volim dolaziti na posao, volim glumiti s njom. Ne mogu naučiti dovoljno od nje", ispričao je Cooper. Renee i Bradley vezu su započeli nakon propasti svojih kratkih brakova. Naime, glumac je bio četiri mjeseca u braku s kolegicom Jennifer Esposito, a isto je toliko i Zellweger provela s glazbenikom Kennyjem Chesneyjem.

Renee u siječnju 2011. nije otišla na dodjelu Zlatnog globusa jer je tješila Bradleyja kojem je preminuo otac Charles od raka pluća. Iste godine par je prekinuo, a prema pisanju američkih medija, razlog je bila Cooperova posvećenost karijeri. Zellweger se trudila kako bi njihova veza uspjela i pratila ga na snimanjima, no to nije pomoglo.

Renee je navodno prošle godine prekinula vezu s glazbenikom Doyleom Brahmallom, a Bradley s modelom Irinom Shayk. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene