Prijateljica bivšeg para

ŽIVJELA S NJIMA GODINU DANA Voditeljica progovorila o mučnom zlostavljanju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

iO Tillet Wright svjedočila je jednom od najburnijih holivudskih razvoda. Dala je intervju o skandalu kojem je svjedočila.

Razvod Amber Heard i Johnnyja Deppa bio je jedan od najburnijih u posljednje vrijeme. Privukao je puno medijske pozornosti, a mučni detalji izlazili su u javnost mjesecima. Poput prave sapunice, svaki pokret para pratio se i komentirao. O njihovom razvodu progovorila je i voditeljica MTV-a, iO Tillet Wright, koja je s njima živjela godinu dana. Wright je dugogodišnja prijateljica i Amber i Johnnyja. Wright je postala javnosti poznatija kada je nazvala policiju i rekla da je Depp fizički zlostavljao Amber.

Pogledaj i ovo In Magazin: Adam Driver - 1 Savršeno nesavršeni! Tko su novi IT holivudski frajeri, koji izlaze iz kalupa klasične muške ljepote?

Napisala je i blog na temu mučnog zlostavljanja, objašnjavajući svoju odluku da prijavi zlostavljanje. Blog je u međuvremenu uklonjen s interneta. U intervjuu za Sunday Times, Tillet Wright otkrila je da je osjećala moralnu obvezu govoriti javno o situaciji.

'Nikad neću biti dio tog svijeta, celebrity s A liste. No, odabrala sam se umiješati jer sam smatrala da je to ispravno', izjavila je Wright. Nakon svega, ostala je u dobrim odnosima samo s Heard. 'Ona je jedna od mojih najboljih prijateljica', rekla je voditeljica. 'Svi se pokušavaju nositi sa svojim bolom i nekad u tom procesu netko strada', dodala je. Osvrnula se time na Deppa s kojim više nije u dobrim odnosima.

Iako je Amber Deppa optužila za zlostavljanje, on je sve negirao! Na kraju su se u kolovozu na sudu pogodili za sedam milijuna dolara, koje je Heard dobila i donirala za žrtve nasilja i djecu. Nakon što su se razveli objavili su i zajedničku izjavu za medije. U njoj su objasnili da je njihova veza bila jako strastvena, a nekad i nasilna. Istaknuli su da su se jako voljeli te se nisu željeli emotivno niti fizički međusobno ozlijediti.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene