Nakon tri, dvije...

UHVAĆEN S DVIJE CURE U LONDONU! Tulum se nastavlja

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što je uhvaćen u nevjeri s Jady Duarte, suprugom preminulog dilera, Usain Bolt okrenuo se londonskim damama.

Kao što ne staje na stazi, tako ni u životu. Usain Bolt ne prestaje slaviti. Olimpijski uspjeh, ali i 30. rođendan, dovoljan su povod da Bolt slavi bez prestanka, piše Daily Mail. Nakon što je u Rio de Janeiru uhvaćen u provodu s dvije žene, a u krevetu s trećom, Bolt je i u Londonu ponovio isti scenarij.

Pogledaj i ovo showbuzz Olimpijac prevario curu? PROCURILE GOLIŠAVE FOTOGRAFIJE Bolt u krevetu s 20-godišnjakinjom

Nakon što je tulumario do šest ujutro, Bolt je fotografiran ispred hotela - sa svojim prijateljem i dvije djevojke. Čekali su da stigne lift pa da se povuku na privatni tulum. U kratkim haljinama i krznenim kaputima, djevojke su se zabavljale u Boltovom društvu cijele noći, slavivši njegov rođendan do dugo u noć. Konobarica iz kluba u kojem je Bolt tulumario, izjavila je da su Bolta častili svi - cijele večeri.

Da podsjetimo, u Rio de Janeiru je spavao s Jady Duarte, inače suprugom mrtvog i ozloglašenog dilera. 20-godišnja Jady, usto majka dvoje djece, poslala je svoje fotografije s Boltom svima putem Whatsappa. Bolt inače ima djevojku Kasi, koja je navodno bijesna zbog njegove nevjere. Čini se da ni u Londonu nije puno bolji. Bolt je zbog tulumarenja čak preskočio i ceremoniju zatvaranja Olimpijskih igara.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene