Navodno tukao kćer

Poznati glumac grca u suzama: "Vratite mi moju curicu! Živim kao sirotinja"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tyrese Gibson optužen je da je zlostavljao svoju kćer Shyalu. Stoga mu je socijalna služba zabranila da je viđa. Snimio je potresni video u kojem viče i plače.

Američki glumac Tyrese Gibson u očaju je jer mu je socijalna služba zabranila da viđa kćerkicu Shyalu. Naime, optužen je da je malenu tukao i zlostavljao. Tyrese, koji se proslavio franšizom "Brzi i žestoki" u videu rida i moli bivšu suprugu da mu dopusti vidjeti kćer. Tvrdi da zbog bivše supruge Norme dva mjeseca nije vidio kćer. Objavio je video na Facebooku, a u njemu grca u suzama.

"Vratite mi moju djevojčicu, znam da vam se gadi ovo moje ružno uplakano lice, ali vratite mi moju curicu. Jesi li sretna, Norma, jesi li sretna? Više ne mogu niti posao naći zbog tebe i tvojih optužbi, živim kao sirotinja", vikao je Gibson kroz suze. Bivša supruga u rujnu je Gibsona prijavila da tuče kćer te je zatražila zabranu prilaska i skrbništvo nad malenom. Shayla je navodno potvrdila navode svoje majke, no reper i glumac tvrdi da je malenu instruirala majka.

"Dajem ti 13 tisuća dolara mjesečno, što još želiš od mene? Ne mrzim te, Norma, ne znam zašto ti mene mrziš. I ne mogu samo čekati da me optužite za nešto što nisam učinio. Vratite mi moju djevojčicu", zavapio je Gibson.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene