Skandal

BRITANSKI POLITIČAR UHIĆEN Istukao ženu jer je spavala s drugim?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Simon Danczuk priveden je nakon svađe sa suprugom Karen. Imala je porezotine po prsima, a on je bio jako pijan. Svjedoci su sve ispričali medijima.

Skandal političara i njegove supruge dogodio se u Španjolskoj, tijekom njihovog ljetovanja. Britanski zastupnik Laburističke stranke, Simon Danczuk, priveden je nakon što je policija stigla u njihov apartman u Alicanteu.

Njegova supruga Karen završila je u bolnici. 33-godišnja Karen primljena je u bolnicu zbog porezotina na prsima. Svjedoci svađe između Karen i Simona tvrde da se par glasno svađao. Zastupnik je optužio suprugu da je spavala s nekim drugim, a potom je bacio njen mobitel u bazen. Ubrzo je stigla policija i odvezla ga u pritvor. 'Svađa je bila jako žestoka, činio se jako pijan. Zgrabio je njen mobitel i bacio ga u bazen. Vrištali su.

Nakon što je odveden u pritvor, ona je otišla u bolnicu, imala je veliku porezotinu na prsima. Izgledalo je gadno', rekao je svjedok incidenta za The Sun. Karen se udala za Simona 2010. godine. Njihova veza prilično je turbulentna pa su već prekidali 2015. godine, no pomirili su se. Osim toga, Simon je optužen da je spavao s 22-godišnjakinjom te tako varao Karen. Iz Laburističke stranke je suspendiran jer je navodno slao tinejdžerici poruke seksualnog sadržaja.

 

Bit of diving action KD #sun

A video posted by Karen Danczuk (@karen_danczuk) on

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene