Folkeri vs. Sergej

SKANDAL NE JENJAVA "Brišemo suze novčanicama od 100 eura"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sergej Trifunović ozbiljno se zamjerio folk zajednici u Srbiji.

Nakon što je Sergej Trifunović napravio skandal na humanitarnoj modnoj reviji, reakcije ne jenjavaju. Folkeri u Srbiji stali su na stranu mlade Vanje Mijatović, zbog čijeg nastupa je Trifunović otišao. Da podsjetimo, Trifunović je demonstrativno napustio reviju na kojoj je dotad sjedio u prvom redu, podržavši humanitarni karakter događaja.

Pogledaj i ovo Sergej Trifunović na Braču - 4 Dirljivo... Sergej Trifunović od Mire Furlan oprostio se dugim, potresnim pismom: "Nije nju ubio nikakav komarac...''

I dok se sama Vanja nije previše oglašavala, već je rekla da joj je Sergej i dalje jedan od omiljenih izvođača, kolege su stale u njenu obranu. Najviše pozornosti privukla je izjava pjevačice Andreane Čekić za Blic, koja je Sergeju kratko poručila da oni brišu suze novčanicama od 100 eura.

"Poručila bih Sergeju da svi mi 'Grandovci' brišemo suze novčanicama od 100 eura svaki put kad nas netko javno pokuša poniziti"! I ostale zvijezde spomenute produkcije osvrnule su se na Trifunovićev potez, nazvavši ga malograđaninom.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene