To radi zato što može

O MOJ BOŽE! Nakon 42 plastične operacije počeo se raspadati

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Njegova životna misija je da izgleda poput lutke Ken, a da bi to postigao, do sada je potrošivo više od 300 tisuća funti. Sada su stvari krenule po zlu.

Neki ljudi stvarno ne znaju kada treba stati, a Rodrigo Alves spada među njih. Njegova je životna misija postati pravi živi Ken. Kako bi što više nalikovao popularnom Barbikinom dečku, Rodrigo je do sada napravio čak 42 plastične operacije. Ne znamo što je više nevjerojatno, to što on od sebe radi ili pak liječnici koji mu udovoljavaju.

Pogledaj i ovo Jessica Alves uživa s nepoznatim muškarcem Ljudska Barbie nekada je bila Ken, a nakon više od 100 plastičnih operacija na plaži je prava atrakcija!

Sada se Alves našao u problemu. Otišao je na još jednu, šestu operaciju nosa jer nije bio zadovoljan njegovim izgledom. Liječnik mu je ugradio hrskavicu koju je dobio od donora, ali Rodrigovo tijelo hrskavicu je odbacilo i nos se počeo urušavati. Otvorila se rupa, nastupili su jaki bolovi, a disanje je postalo užasan problem pa je Alves ponovno završio u bolnici. Iako ovo nije prvi put da ga sve te silne operacije dovode u opasnost, on ne namjerava odustati.

Kada je prije tri godine operacija bicepsa krenula po zlu, Rodrigo je skoro smrtno stradao jer se kemikalija kojom se operacija vrši izlila u krvotok. Izbjegao je i amputaciju ruke. Neke od operacija kojima se podvrgnuo su liposukcija, ugradnja kose, brade, silikoni, fileri...

Najgore od svega je to što on očitno nije svjestan kakvim se opasnostim izlaže, pa većinu svojih zahvata dijeli na društvenim mrežama.

 

Feeling great after my facial reconstruction #eyebrown #eyelift #chinimplant #silimed #thebestdoctor #nosejob 6th nose job #plasticsofhollywood #plasticsurgeryrevision #rinoplastia #nariz #cirurgiaplastica #iran #doll #brazilian #plasticpositive #kenhumano #بهترین دکتر در جهان #kendoll #جراحی پلاستیک #thebestdoctor #ایران @drmahboubirad @farshidmahboubirad day 1 recovery @enews @intouchweekly #news آقاى رودريگو آلوز به منظوربازسازى ويژگيهاى چهره ى خود از جمله ترميم بينى، ليفتينگ چشم ها و تغيير شكل چانه به دكتر فرشيد محبوبى راد مراجعه و وى را انتخاب كرده است.

A photo posted by Rodrigo Alves (@rodrigoalvesuk) on

 

Don't miss my collaboration with Reggie Yates on BBC 3 tonight at 9:00pm #bbcthree @bbcthree #extremeuk #plasticsurgey #plasticpositive #antibullying #rodrigoalves @plasticpositiveinsta here is a video of my make over process https://m.youtube.com/watch?v=kIWgzd4yDww and on bbc1 #bbc1 @bbcone

A photo posted by Rodrigo Alves (@rodrigoalvesuk) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene