Pijana ilI?

NA ČEMU JE RIHANNA? Bizarni ispad slavne pjevačice zgrozio obožavatelje!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rihanna si može dopustiti da radi što želi. Prilično očito je to bilo i u jednom restoranu, gdje je priredila pravi show.

Rihanna je velika zvijezda, ima brojne hitove, albumi su joj uvijek na vrhu glazbenih ljestvica. Status koji je godinama gradila, danas ima, a u njemu itekako uživa. U slobodno vrijeme Rihanna radi štogod želi. Nije se libila otvoreno priznati i da konzumira što joj se sviđa.

Pogledaj i ovo Rihanna seksi mama! Trudna Rihanna u grudnjaku i tangama pokazala raskošne obline, ali i tetovažu koja je inače skrivena od pogleda!

Da je nešto konzumirala prije nego je ušla u jedan lanac brze hrane, bilo je jasno kada je ušla i napravila potpuni show. Tijekom boravka u Zurichu ušla je po svoju porciju. Čekala je RiRi u redu, kao i sav ostali puk te se tijekom istog raspjevala, noseći naočale, a ispod njih račun.

Zaposlenici su je ignorirali, ona je pjesmom zabavljala okupljene, a nije je opteretilo ni to što su je snimali. Prijateljica joj je rekla da se tako ne ponaša na tom mjestu, no Rihanna se nije obazirala. Svi su se pitali na čemu je, a mnogi su u komentarima zaključili da je popila čašicu više.

 

#PressPlay You can't take #Rihanna anywhere

A video posted by The Shade Room (@theshaderoom) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene