Kakva sramota

Slavni voditelj varao bolesnu suprugu s prijateljicom njihove kćeri

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Richard Keys suočava se ponovno s jako teškim danima. Slavni sportski voditelj rastaje se nakon 34 godine braka.

Osramoćeni voditelj sporta na jednoj britanskoj televiziji dao je otkaz nakon dugogodišnje karijere, a sve zbog seksističkih komentara na račun žena. Sramota Richarda Keysa obilježila je njegov život te 2011. godine. Nakon svega, s obitelji je preselio u Katar, no njegova supruga Julia nedavno se vratila u Veliku Britaniju.

Naime, Richarda Keysa ostavila je supruga nakon 34 godine braka, a sve zbog toga što je otkrila da Keys ima aferu s kćerkom jednog od svojih prijatelja, usto prijateljicom njihove kćeri Jemme. 27-godišnja djevojka i 59-godišnjak imali su aferu zbog koje mu je propao brak.

Ružnoj priči nema kraja, supruga Julia uza sve se bori i s rakom, piše Daily Mail. Posebno je stoga okrutno Richardovo postupanje. Varao je suprugu s djevojkom koja bi mu mogla biti kćer, a sve dok se njegova žena bori za život. 'Znao je da je Julia jako bolesna, no nastavio je s aferom. Sve ovo imalo je jako loš utjecaj na njeno zdravlje, slomljena je', izjavio je izvor za britanske medije. Gospođa je bila uz Richarda i kad je na ružan nakon izgubio posao, čega su ga koštali seksistički komentari.

Richard Keys proslavio se dugogodišnjim pokrivanjem Premier lige, zarađivao je oko pola milijuna funti godišnje, a osramoćen je posao izgubio još 2011. godine. Zaposlio se u Kataru, gdje ima unosan ugovor do 2022. godine. Osim na njegovu suprugu Juliju, prijatelji para se boje da će ova afera s 27-godišnjakinjom imati jako ružan utjecaj na njihovu djecu - Jemmu i Josha.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene