drugačiji u stvarnom životu

MRAČNA STRANA NASMIJEŠENIH LICA Oni skrivaju svoje pravo ja

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznati su po ulogama dobrih likova, no u njihovom slučaju stvarnost i gluma su dvije potpune suprotnosti. Ovi glumci nemaju nikakvih sličnosti sa svojim likovima.

Slavni prodaju sebe i svoj talent, što znači da trebaju biti šarmantni i ugodni. No, neke zvijezde su daleko od ugodnih i šarmantnih. To je samo još jedna uloga koju igraju pred javnošću.

Pogledaj i ovo showbuzz ne pristaju na sve Žale li sada? Mogli su se lako proslaviti, a oni su to glatko odbili

Will Smith

Tko ne može voljeti Willa Smitha? Sigurno se sjećate kada je Aunt Viv magično zamijenjena drugom glumicom, a priča iza te zamijene i nije neka tajna. Originalna Aunt Viv, Janet Hubert, izjavila je kako je slavni glumac bio egoističan i bezobrazan na snimanju dok je ona pokušavala biti profesionalna. U jednom intervjuu 2011. godine izjavila je kako nikada neće biti ponovnog okupljanja, te da ne misli ništa raditi s 'kretenom' kao što je Will Smith.

Bob Saget

Slavni tata Bob Saget iz serije 'Puna kuća' nakon televizije okušao se kao komičar. Niti jedna tema za Boba nije tabu i reći će bilo što kako bi šokirao i nasmijao svoju publiku. Sageta se opisuje kao osobu koja nema filtera i koji će reći sve što mu padne na pamet, a poznat je i po ispadima i groznom ponašanju.

Pročitajte i što slavni rade na društvenim mrežama kada prekinu vezu.

Bill Cosby

Mnogi su odrasli uz Dr. Heathcliffa Huxtablea kojeg je utjelovio Bill Cosby, ali malo tko će ga se danas sjećati po toj ulozi. O njemu se godinama pričalo kako je drogirao i silovao žene, a ove godine će mu se i zbog toga suditi. Cosby je navodno silovao više od 50 žena tijekom svoje karijere, od kojih su neke bile i maloljetne djevojke.

Pročitajte i kako se glumica Mirjana Karanović obračunala s publikom.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene