Trač ili?

ONA MILIJARDERKA, OTAC SIROMAH Oprah ostavila oca da živi u bijedi?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Oprah Winfrey je, prema pisanju tabloida, ostavila svog oca da živi u teškom siromaštvu.

Otac slavne voditeljice Oprah Winfrey napisao je knjigu "Neizgovorene stvari", u kojem je opisao odnos sa svojom slavnom kćerkom. Prošlo je otad deset godina, a Oprah je njegov potez smatrala velikom izdajom. Poznato je već odavno da je Oprah rođena u siromaštvu i da joj je odrastanje bilo prilično nesretno i turbulentno. Kad je postala tinejdžerica, Winfrey je napustila majku i počela živjeti s ocem, s kojim je ostala dok nije krenula na studij.

Pogledaj i ovo Oprah Winfrey - 5 Rustikalan štih Oprah Winfrey pokazala je djelić svoga raskošnog doma, za njega je dala nevjerojatnih 50 milijuna dolara!

Prije nego je počela živjeti s Vernonom, Oprah s ocem nije komunicirala. On tvrdi da ga je kći potpuno zaboravila i da živi u siromaštvu. U razgovoru za tabloid Radar Online Vernon je izjavio da s kćerkom razgovara dvaput godišnje, za svoj i njezin rođendan. Navodno on živi u teškim uvjetima, oštećen mu je sluh, a preživio je i moždani udar. Izvori bliski Vernonu tvrde da mu Oprah minimalno pomaže, no i da je on preponosan da bi o svemu sam pričao.

"Dok Oprah živi u ogromnoj vili, on još uvijek radi u brijačnici", dodao je izvor. Bogatstvo slavne Winfrey procjenjuje se na tri milijarde dolara, a tijekom karijere pomogla je mnogim ljudima. Radi li se ovog puta o još jednom traču ili Oprah nije prešla preko poremećenih obiteljskih odnosa, zna samo ona.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene