Bivši muž piše knjigu

Klan Kardashian na mukama: "Otkrit će tajne o varanju, seksu, drogama, alkoholu..."

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lamar Odom bivši je suprug Khloe Kardashian. Piše knjigu, a izdavači zahtijevaju da se otkrije sve, od operacija do bračnih kriza Kim i Kanyea.

Nakon što se jedva spasio od smrti te se rastao od Khloe Kardashian, košarkaš Lamar Odom piše knjigu o svemu što se događalo. "To je autobiografija, pokrit će sve. Bit ću otvoren o svemu što se događalo u mom životu, o prošlosti", otkrio je Odom za InTouch Weekly.

Pogledaj i ovo Bianca Censori Imaju tajni plan? Otkriven stvarni razlog zašto kontroverzni glazbenik tjera suprugu da nosi odjeću koje se većina srami, to se događa zbog sasvim druge osobe?

Izvori bliski Lamaru dodaju da će u knjizi biti otkriveno jako puno dosad dobro čuvanih tajni obitelji Kardashian. Tako će se Odom dotaknuti droge, operacija i tajnih rastanaka Kim i Kanyea Westa. "Lamar će u knjigu uključiti nikad objavljene tajne o varanju, seksu i drogama, alkoholu, tabletama, kokainu. Nema više što izgubiti", otkrio je njegov prijatelj.

"Bio je uz tu obitelj tijekom njihovih najvećih drama. On im je najveća prijetnja kad su u pitanju njihove tajne. Ova knjiga ući će u povijest." Navodno izdavači od Lamara traže i da napiše u knjizi tko je pravi otac njegove bivše supruge Khloe. Osim toga, mogao bi se razvezati i o operacijama cura. Khloe i Kim obje imaju, navodno, umjetne guze. U knjizi bi trebalo biti otkriveno što su i kod koga radile da izgledaju ovako kako izgledaju danas. Odom bi za knjigu trebao dobiti 10 milijuna dolara, a ako sadržaj zaista bude ovoliko 'sočan' koliko se najavljuje, zarada će biti nekoliko puta viša.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene