Neprepoznatljivi celebrityji

ISTINA JE Slava uništava ljude! Evo i dokaza

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kako slava ima pozitivnu stranu, tako ima i mračnu. Ove poznate osobe danas su neprepoznatljive.

Ljudi općenito misle da je lako biti bogat i slavan, ali neke zvijezde su dokazale da se sa slavom nije jednostavno nositi i da te brzo može uništiti.

Pogledaj i ovo showbuzz NIJE GA PREBOLJELA INTERNET PUN KOMENTARA Emotivna poruka bivšem suprugu: 'Uvijek ću te voljeti'

Macaulay Culkin

Iako ga pamtimo kao simpatičnog i spretnog dječaka iz filmova 'Sam u kući', Macaulay Culkin danas izgleda neprepoznatljivo. Nekad poznat kao velika zvijezda u usponu s blistavom budućnošću, sada je samo poznat po bizarnom ponašanju.

Melanie Griffith

Slavna glumica i bivša supruga Antonia Banderasa nekada očaravala svojom prirodnom ljepotom, dok danas šokira svojim izgledom. Glumica je pobijedila ovisnost o alkoholu, a nakon brojnih estetskih zahvata izgleda neprepoznatljivo.

Kirstie Alley

Višestruko nagrađivana glumica, koja je i dobitnica nagrade Emmy i Zlatnog globusa, već godinama vodi borbu s kilogramima. Nekoć su muškarci uzdisali za njom, filmski studiji stajali u redovima da rade s njom, a sada se njezino ime rijetko i spomene u svijetu showbiza.

Donatella Versace

Sestra preminulog Giannija Versacea i slavna modna dizajnerica već godinama šokira svojim izgledom. Naime, 61-godišnjakinja se podvrgnula mnogobrojnim estetskim zahvatima zbog kojih je doslovno fizički postala druga osoba.

Jocelyn Wildenstein

Jocelyn je zapravo najpoznatija po brojnim estetskim operacijama, razvodu od francuskog milijardera Aleca Wildensteina i po svom ekstravagantnom načinu život. Njezin izgled budi brojna zgražanja u javnosti, no to njoj baš i ne smeta.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene