Ničega se ne sjeća

Bizarna priča sestre Stefany Hohnjec kojoj su zabranili ulazak u crkvu: ''Imam reakcije koje se zovu opsjednuće''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sestra bivše Miss sporta Stefany Hohnjec, Matea, ponovno puni žute stranice.

Sestra bivše Miss sporta Stefany Hohnjec, Matea, ponovno puni žute stranice.

Pogledaj i ovo Matea Hohnjec - 2 ''želim da mi se da prilika...'' Naša bivša manekenka otvorila dušu o zatvorskim danima i kriminalu u koji je bila upletena: ''Bila sam u vezi s jednim Talijanom, zajedno smo varali ljude...''

Porečanka je ovoga puta u problemu s crkvom, nakon što joj je policija zabranila ulazak u Eufrazijevu baziliku u Poreču, gdje se navodno moli svakog dana. Sve je krenulo u trenutku kada je počela vikati usred mise tvrdeći kako je opsjednuta.

"Zabranili su mi slavlje svete mise, žele mi oduzeti ono čime se borim protiv zla", otkrila je tada Matea za portal Glas Istre, a sada je dala i intervju za Jutarnji list kako bi pobliže objasnila što se dogodilo.

"Nažalost, ničega se ne sjećam. Oduvijek ulazim u takva stanja, imam reakcije koje se zovu opsjednuće. Tako reagiram na misu i molitve. Svi su znali da mi se tako nešto događa i to nije prvi put da sam vikala na misi", započela je Matea, koja je prije šest godina punila stranice crne kronike nakon što je u njezinu stanu tijekom burne zabave preminula 20-godišnjakinja zbog predoziranja drogom.

"To mi se puno puta dogodilo, ali nikada nisam dobila zabranu. Nisam svjesna što se oko mene događa. Za mene je moj slučaj dovoljan teret na leđima. Svejedno, čudno mi je da su tako reagirali", nastavila je Hohnjec, dok je policija protiv nje podnijela optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira te joj je sukladno Prekršajnom zakonu izrekla mjeru opreza, zabranu posjećivanja mjesta gdje je počinila prekršaj u trajanju od osam dana.

"Prvi put čujem da se tako nešto dogodilo. Inače se nama svećenicima zna događati da netko u crkvi viče, znaju doći i ljudi u pijanom stanju. Ali ih zamolimo da napuste crkvu, odnosno da se udalje i tu sve staje. Očito je ovaj slučaj bio malo drugačiji i nije bilo u pitanju samo vikanje", izjavio je bivši kancelar Porečko-pulske biskupije i biskupov tajnik Ilija Jakovljević.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene