napadnut zbog droge

Stoka bijesan: "Mama vam još briše gu****, a vi mene osuđujete"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Marin Ivanović Stoka odlučio se obračunati s nekolicinom pratitelja na društvenim mrežama koja mu pripisuje stare poroke.

Reper Marin Ivanović Stoka iza sebe ima poprilično burnu prošlost. Zbog ovisnosti je nekoliko puta završio na odvikavanju, no sve loše sada je, kako tvrdi, iza njega. Posvetio se vjeri i mirnijem načinu života stoga ga ljuti što mu neki i dalje pripisuju stare poroke. I to sve zbog jednog videa iz parkića koji je bio obična zezancija.

Pogledaj i ovo showbuzz Svi gledaju video Suze radosnice: Stoka napravio sjajnu stvar za dječaka iz Vinkovaca

Svoj bijes Stoka je javno iskazao putem Facebooka. "Čekam trajekt sa Brača za Split i čitam malo vaše komentare. Moram reći da ste prilično neiskusni sa procjenjivanem da li je netko nadrogiran ili ne. Šačica klinaca kojima mama još briše gu**** se našlo mene osuđivati i govoriti mi da se opet drogiram jer sam odlučio snimiti jednu bezazlenu zezanciju sa klupicama. Hahahha, prejaki ste. Droga je vrlo opasna stvar i ne bi je preporučio nikome od vas", napisao je Marin. Dodao je i da će svi oni koji i dalje budu ostavljali nepotrebne komentare biti uklonjeni sa stranice.

Podsjetimo, nakon izlaska iz komune Marin se posvetio glazbi. Snimio je singl "Stara škola kreka" kojim je htio upozoriti mlade na pakao droge. Njegova morbidna objava kojom je nastojao promovirati singl podigla je neviđenu prašinu, ali i navukla gnjev mnogih. Marin se zbog lažne osmrtnice koja se širila društvenim mrežama nakon svega ispričao fanovima.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene