Skandal

OTKRIVENO TKO JE SNAHA TAJKUNA "Elena je ozbiljna žena, ne treba joj ovo!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Elena Karić udana je i ima troje djece. S Jugoslavom Karićem u braku je više od deset godina.

Otkriveno je tko je žena koja navodno vara svog bogatog supruga s pjevačicom Marijom Šerifović. Nakon što je informacija o aferi kao bomba odjeknula u srpskim medijima, ali i ostatku regije, Blic otkriva tko je fatalna žena.

Pogledaj i ovo Matija Cvek i Marija Šerifović Još nekoliko sati! Marija Šerifović rasprodala zagrebačku Arenu: "Želim da vam padnu vilice kada uđemo u dvoranu!"

Radi se, naime, o dizajnerici interijera Eleni Karić. Kada su nju i Mariju zvali za komentar, nijedna od njih nije se javila, no medijima su se javili Elenini roditelji. Inače, Elena je udana majka troje djece, a njen sretni brak traje već dugi niz godina. Stoga su se njeni roditelji na najnovije glasine samo nasmijali. "Pa to su čiste gluposti", kroz smijeh je odgovorila Elenina majka, a onda je prepustila telefon svom suprugu, očuhu zgodne Karićeve.

"Vjerujte mi da bih ja kao očuh morao prvi znati što mi kćerka radi. Šalu na stranu, ali ovo je čista glupost. Znam da su Elena i Mara prijateljice, ali takva priča već je prevršila svaku mjeru. Elena je ozbiljna obiteljska žena, ima troje djece i ni u kojem slučaju joj ovo ne treba. Ne razumijem potrebu ljudi da pišu ovakve stvari", rekao je Veljko Kuzmančević.

 

" You cannot fail, you can only produce results". My outdoor office.. A hippy mood

A photo posted by Elena Karaman Karic (@elena.karamankaric) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene