Veliki problemi

SESTRA SLAVNE PJEVAČICE UHIĆENA Alison je prostitutka koja ima HIV

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Alison A. Carey privedena je zbog nuđenja seksualnih odnosa policajcima u civilu. Obavijestili su i da je HIV pozitivna te njene klijente uputili liječnicima.

Glazbena diva Mariah Carey ima velikih obiteljskih problema. Naime, njezina starija sestra uhićena je u nedjelju zbog prostitucije, javlja USA Today. Alison A. Carey privedena je ispred jednog hotela u New Yorku, nakon što je policajcima u civilu nudila seksualne usluge, a klijente tražila i putem interneta.

Pogledaj i ovo Mariah Carey njih dvije ne komuniciraju Sestra Mariah Carey šokirala zadnjim javnim istupom, ali i izgledom, nema čak ni zube: ''Nažalost, tako stvari stoje...''

'Lijepa sam žena koja traži muškarca spremnog za zabavu i ulazak u svijet užitka koje mu druge žene jednostavno ne mogu priuštiti', napisala je u svom opisu.

I dok Mariah ne zna kud bi s novcem, Alison se već dugo prostituira, a tijekom životnih nevolja pokupila je i HIV. Naime, policija je obavijestila sve koji su s njom stupili u seksualne usluge da što prije posjete liječnika. Carey je trenutno u zatvoru. Početkom ove godine objavila je i video u kojem je javno pozvala Mariah da joj pomogne. Tada je završila u bolnici, nakon što su joj provalnici opljačkali stan te je brutalno pretukli. Zamolila je Mariah da je ne ostavlja i da je moli za pomoć. Uza sve, Alison je i bivša ovisnica.

Carey s većinom svoje obitelji ne komunicira jer su u svađi godinama. Ipak, glasnogovornik pjevačice izjavio je da Mariah nije kamenog srca te da pomaže svojoj sestri i njenoj djeci već godinama.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene